Demkó Zsolt

Richard Burns Rally szeptember 3-tól lesz kapható

Az angol SCi már korábban jelentette, hogy a Warthog fejlesztőcsapat elkészült a Richard Burns Rally című játékukkal. A kiadótól elvárhatóan először itt, Európában lehet megvásárolni a játékot szeptember 3-tól.

Mint tudjuk a Warthognak már nem ez az első rallys próbálkozása. 2001 októberében megjelent a Rally Championship Xtreme című alkotásuk, amely mérsékelt fogadtatásban részesült, a konkurenciával szemben nem tudott komolyan labdába rugni. Úgy tűnik a fejlesztők úgy gondolták, hogy ha szereznek egy olyan nagy nevet, mint Colin McRae, akkor talán olyan sikereket érhetnek el mint a Codemasters. Ezért fogták Richard Burnst és a nevére íratták az új játékukat. Na jó, azért nem csak ennyit csináltak.

Klikk ide! Klikk ide!

Az ígéretek szerint licenszelt versenyek és szakaszok lesznek a játékban, hat országban összesen 36 pályán játszhatunk: Ramada Express Hotel + Casino International - Nevada, Amerika; The Arctic Lapland Rally - Finnország; Pirelli International Rally - Gateshead, Anglia; Subaru Rally Of Canberra - Canberra, Ausztrália; Rally Mont Blanc - Morzzine, Franciaország; Rally Hokkaido - Hokkaido, Japán. A pályákat 5 módban próbálhatjuk ki:

  • Forest Rally School: Az erdei autós iskola Wales fái között zajlik, itt tanulhatjuk meg az alapokat. Erről láthattunk is bemutató videót.
  • Quick Rally: Kedvünkre választhatjuk ki a legszimpatikusabb autót és szakaszt, de az óra is lehet az ellenfelünk.
  • Rally Season: Háromféle nehézségi fokban lehet szezont kezdeni, ami Amerikától Japánig tart.
  • Richard Burns Challenge Mode: Ebben a módban egyenesen Burns ellen játszunk majd.
  • Hot Seat: 8 játékos játszhat egymás ellen egy gépen, a hagyományos hot seat módban, egymás után.


    Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

    A pályainfók után gondolom epekedve várjátok, hogy milyen autók lesznek a játékban, és a felsorolás elég impresszív: Peugeot 206, Mitsubishi Evo VII, Hyundai Accent, Citroen Xsara T4, Toyota Corolla, Subaru Imprezza 2003. Sőt lesz két bónusz autó is: Subaru Imprezza 2000 és a MG ZR Super 1600. A videók és a képek nagyon ígéretesek, reméljük a CMR5-nél is sikerül jobbat alkotniuk. Összehasonlítási alapnak majd megnézhetjük az utóbbi játék tegnap megjelent demóját.
  • Hozzászólások

    A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
    Bejelentkezéshez klikk ide
    (Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
    • damega #33
      Sajnos nem értek még mindig egyet. Egyébkét elég rég óta vezetek. Sajnos unreális az egész. Mostmár nyomtam vagy 80 órát, de még mindig nem tudom megemészteni az irányítást. Begörcsöl a lábam a 0 holtjátéktól. Bár lehet, hogy másnak bejön... valamiért :o)
    • Athlon64 #32
      Hát szerintem meg 100% -osan realisztikus az írányítás!!!

      Thrustmaster kormányom van és ezzel tökkéletes!

      Nemtudom te mennyi dős vagy ill. van-e jogsid de én már vezetek egy jó idelye így aztán egyértelmű a viszonyítási alapom!
    • damega #31
      Hát kipróbáltam... Sajnos nem jött be az irányítása. A pedálok vagy túl magasan fognak, vagy a felső egyharmadban egyáltalán semmit, a kormány pedig túl érzékeny. (Pedig minden állítási lehetőséget kipróbáltam, és a Logitech MOMO RacingWheel nem egy gagyi kormány.) A kocsi beállítása túl részletes, de hatása nem épp valós. Mondhatnám úgy is, hogy ez nem nehéz, hanem egyszerűen irányíthatatlan. Ha szerencsétlen Burns 2-5fokos kormánymozdulatok mellett vezetne 1/8-ad pedálállásnál asszem már rég valamelyik pálya melletti fára lenne feltekeredve. Sajnálom a gámát, mert nagyon sokat vártam tőlle.
    • Analfabeta #30
      Sajnos ugyanaz a baja a gamenek mint a warthog elozo nagyon szar "rallyszimulator"anak az rally cs xtreme -nek: Az autoknak egyszeruen nincs sulya. Amit a cikkiro ugy aposztrofalt hogy ha rosszul van beallitva az auto akkor tripla szaltot dobunk egy fatol, az ettol nagyobb gond. A fizikai modell egesz jo lenne de az autok sulya nem tobb mint kb. 200 kilo sacckb. Es ez az mindenben ott van, gumik tapadasa (eredeti autohoz kepest tortresze, elethuseg szinte zero), felfuggesztes+csillapitas stb. Egyszeruen nevetseges ez. Pedig milyen keves hianyzott hozza hogy tenyleg szimulator legyen...
    • TiTuS #29
      Néhány screenshot:
      http://www.richardburnsrally.webz.cz/screenshots.htm
    • N.E.O.!!! #28
      Csúnya?
      Majd elhiszem, miután legurultam vele egy dombról.
    • Wing Rockling #27
      Csúnya?
      Majd elhiszem miután játszottam vele.
    • N.E.O.!!! #26
      Pedig nagyon istenítették, hát mentségére a colin 5 sem lesz jobb.
    • csomi #25
      A jatek csunya megha a kepek alapjan szepnek is tuni. A kornyezet mindenkeppen primitiv modellek,lapfak de a legnagyobb hibaja talan az oriasi bugok benne es az abszolut iranyithatatlan jarganyok. Nagyon ketlem, hogy a pc-s verzio sokkal jobb lenne. Az elmult evek egyik legjobban hypolt es leggyalazatosabb jateka. TREJJJ TREJJJ es TREJJJ.
    • IGAZIWILLIAMS #24