SG.hu

A Lenovo jótékonysági CS:GO mérkőzést szervez

Október 20-án, vasárnap 16 órától jótékonysági CS:GO meccsen méri össze erejét a női CS:GO válogatott az öregfiúk ellen.

A Lenovo Magyarország már régóta támogatja a feltörekvő e-sportoló tehetségeket, többek között már második éve szponzora és névadója a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémiának. Az akadémia a Budapesti Honvéd Sportegyesület és a Lenovo Magyarország által közösen létrehozott eSport központot jelent, ahol az ország első profi eSport edzőtermében, edzők segítsége által válhat bárki profi eSportolóvá.

A Legion Honvéd Esport Akadémiával a Lenovo idén februárban indította el Legion Honvéd Series versenysorozatát, amelynek keretében havi-kéthavi rendszerességgel szervez eSport versenyeket. A Legion Honvéd Series első állomásaként öregfiúk gálameccseket rendeztek négy veterán csapat meghívásával.

A következő állomás szintén izgalmasnak ígérkezik: október 20-án, vasárnap 16 órától jótékonysági CS:GO meccsen méri össze erejét a női CS:GO válogatott az öregfiúk ellen. A KODIAK, kuLi, ziTi, Jet Pack, Cobain ötös a nylon, rchl, smuci, Leyla és Nina felállású női csapat ellen játszik majd. A játékot élőben közvetítik a Magyar Esport TV Twitch csatornán. Az adás ideje alatt befolyó összeget jótékony célra ajánlják fel az életveszélyesen beteg gyerekek egy-egy kívánságát teljesítő Csodalámpa Alapítvány számára. Az első 100.000 Ft adományt a Lenovo Magyarország adja. A mérkőzés megtekinthető október 20-án, vasárnap 16 órától a www.twitch.tv/esporthucs csatornán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!