Ötvös Tibor

A No Man's Sky a legrosszabb játék a Steam oldalán


Tovább zajlik a No Man's Sky lejtmenete és ma hivatalosan is megszerezte a Steam legrosszabb játéka címet.

Nagyon úgy tűnik, hogy a No Man's Sky az évtized csalódása és a vásárlók szemében legnagyobb átverése is egyben és a csapatból is mindenki nagyon csendben van a negatív fogadtatás óta. A folyamatosan és drasztikusan csökkenő aktív játékosok és a felmerülő különböző perek mellett most pedig egy olyan címet is megszerzett magának az alkotás, melyre cseppet sem lehet büszke.

A No Man's Sky lett ugyanis a Steam adatbázisának legtöbb negatív értékelésével rendelkező játéka. A 71.777 felhasználói negatív kritika valóban kiemelkedően magas és ebből 5.679 rendkívül negatívnak számít. Mindehhez pedig társul pár ezer pozitív vélemény is, melyek azonban nem mostanában születtek. A nagy kérdés persze, hogy lehet még ezen a véleményen változtatni, azaz az állítólagosan javában készülő javításokkal vissza lehet szerezni a bizalmat vagy a No Man's Sky világa hamarosan bezárja kapuit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • wraithLord #5
  Ha nem ennyire irreális áron adnák (még egy normális játék se kerül ennyibe, max. DLC-kkel együtt... :D), és nem igérgettek volna mindent össze-vissza, akkor nem lett volna ekkora műsor belőle.
  Nem a legjobb játék, de el lehet vele szórakozni. Csak sokkal hamarabb rájön az ember, hogy semmi értelme nincs vele játszani, mint más játékoknál.
 • atisfix #4
  Hát igen... azért sikerült eladni belőle 752.000 példányt, cirka $59-ért az úgy 45 millió dollár (http://steamspy.com/app/275850), de ha egy része bundle felhasználó akkor is minimum 10 millió dollárt kaszáltak.

  Nem hiszem, hogy nagyon szomorkodnának a készítők.

  Alapítanak egy új céget és egy hasonló hypeolással megismétlik a "sikert".
 • NEOreg3 #3
  10-15 euróért vállalható lett volna early access címként
 • kvp #2
  Voltak rosszabb jatekok is, de azokat mar leszedtek. Igazabol ha ingyenes lenne, akkor nem lenne ra annyi panasz, ha meg fizetos, akkor igazan befejezhettek volna legalabb az anno megigert szintre.
 • Alien69 #1
  Akkor nem sokára ingyé adják majd... Nem horror 60 ojrós áron.
  Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.10.12. 07:48:39