SG.hu

Tőzsdén a TvNetWork

Az esemény alkalmából Nemes Attila, a TvNetwork Nyrt. gazdasági igazgatója szólaltatta meg a kereskedés kezdetét jelző csengőt a Budapesti Értéktőzsdén.

2006. augusztus 7-én elindult a TvNetWork részvényeinek kereskedése a BÉT-en. A TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyrt. a társaság törzsrészvényeinek tőzsdei bevezetésére vonatkozó kérelmét 2006. július 19-én nyújtotta be a BÉT-nek, és a vállalat 2006. augusztus 2. napjáig "A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Szabályzata a Bevezetési és Forgalombantartási Szabályokról" címő szabályzat által elıírt valamennyi dokumentumot eljuttatta a BÉT-re.

A BÉT vezérigazgatója a fentiek alapján döntött arról, hogy a TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyrt. 13.536.000 darab, egyenként 100,- forint névértékű, 1.353.600.000 forint össznévértékű dematerializált, névre szóló, "A" sorozatú törzsrészvényeivel 2006. augusztus 7-től lehet kereskedni a BÉT részvény szekciójának "B" kategóriájában. A társaság értékpapírjainak vonatkozásában bevezetési ár nem kerül meghatározásra, ennek megfelelıen az első kereskedési napon a BÉT bázisárat nem állapít meg.

A TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyrt. a 2006-os év első tızsdei részvénybefektetése, ugyanakkor a Tőzsdeképes Cégek Klubja tagjai közül pedig harmadikként jelent meg részvényeivel a Budapest Értéktőzsde parkettjén. A társaság tőzsdére lépését a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium tőzsdei bevezetést ösztönzı programja támogatta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!