SG.hu

Több kategóriában is listavezető az Oracle 10g alkalmazásszervere

Az Oracle Application Server 10g Enterprise Edition terméke a Forrester Research újonnan létrehozott, az alkalmazáskiszolgálói platformokat értékelő TechRankings 2004. júliusi listájának hét kategóriája közül négyben az első helyen végzett.

Az öt vizsgált piacvezető termék között az Oracle Application Server 10g a "megbízhatóság és rendelkezésre állás", az "adminisztráció és felügyelet", a "szabványok és együttműködtethetőség" illetve a "költség" kategóriákban végzett az élen. A Forrester Research a független laboratóriumaiban folyó munka és a gyártók kutatásai alapján körülbelül 300 kritériumot dolgozott ki a különböző alkalmazáskiszolgálói platformok értékelésére. A szempontok kiterjednek azokra az alkalmazáskiszolgálói, integrációs kiszolgálói és portálkiszolgálói funkciókra is, amelyek egységes architektúrát képezve leegyszerűsítik az összetett alkalmazások fejlesztését, rendszerbe állítását és felügyeletét.

"A termék az Oracle köztesszoftver-csomagjaként már jól ismert. Meglepő volt azonban, milyen sokat fejlődött a vállalat megoldása az alkalmazáskiszolgáló, a portálkiszolgáló és az integrációs kiszolgáló egységes platformmá alakítása terén. Az Application Server 10g adminisztrációja és felügyelete ugyancsak fejlett, és a Collaxa cég felvásárlása révén az Oracle egy vezető BPM-eszköz és -platform birtokába is jutott" - állítja a Forrester.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!