SG.hu

Minden, amit tudnod kell a home office-ról

Azért, hogy lassítsák a COVID-19 járvány terjedését sok cég hazaküldte a dolgozóit, hogy azok otthonról végezzék a munkájukat, ugyanis a távoli munkavégzés és a szociális távolságtartás elsődleges védekezési formává vált.


Készítsünk időbeosztást
Egy időbeosztáshoz tartva magunkat segít meghúzni a határt a munka és a magánélet között, de egyben egy hatalmas kihívás is a legtöbb ember számára a sok figyelemelterelő tényező miatt.
A határok megtartása a magán és a munkahelyi élet között abban az esetben is fontos, ha otthonról dolgozunk.

Ne felejtsük a szüneteket
Az otthoni munkavégzés során is érdemes szüneteket tartani, ugyanis egy képernyő előtt ülni 7-8 órán keresztül sem fizikailag, sem mentálisan nem egészséges. Egy kis kinyújtózás pozitívan hat az emberre, segít fókuszáltnak maradni és biztosítja, hogy ne terheljük túl magunkat

Legyen egy kényelmes helyünk
A komfortérzetünk sokunk számára közvetlen hatással van a produktivitásra. Egy növény kellemesebbé teheti a munkakörnyezetet, de az asztalunkon elhelyezett családi fotó is jó hatással lehet ránk. Egy asztali lámpa vagy egy laptop tartó állvány is nagyon sokat segíthet a munkavégzés során és még számos hasonló apróság van, ami kényelmesebbé teheti a munkánkat.

Használjuk a legjobb szoftvereket
Az otthoni számítógépünk nem lesz alkalmas a munkavégzésre azzal, hogy telepítünk rá egy operációs rendszert és személyre szabjuk azt. A Microsoft Office 2019 irodai programcsomagra mindenképpen szükségünk lesz, ahhoz, hogy egyszerűen és hatékonyan végezzük a munkánkat. Ez a legjobb választás mindenki számára, ugyanis a legjobb funkciókkal rendelkezik, mint az Excel adatelemzési eszközei vagy a legújabb PowerPoint effektek.


A keysworlds.com egy új licenc kulcsokkal és szoftverekkel foglalkozó webáruház, ahol a legjobb árakon vásárolhatjuk meg a vágyott programokat, akár 50% kedvezménnyel. Az Office 2019 a keysworlds-nél 21 500 forintba kerül, ami az eredeti ár fele. Most viszont további 50% kedvezményt kapunk az mágikus SPOFF50 kuponkódot felhasználva, így már csak 10 800 forintba kerül az Office 2019 Professional.

 • Office 2019 Professional Plus (1PC) – 10 800 Ft
 • Windows 10 Pro + Microsoft Office 2019 Pro – 12 600 Ft
 • Windows 10 Home + Office 2019 Pro – 13 000 Ft

 • Az Office 2016 Pro mindenki számára ismerős irodai programcsomag, de a licence általában elég drága volt. A keysworlds.com-on viszont olcsóbban megkaphatjátok az AOFF40 kupon felhasználásával.

 • Office 2016 Professional Plus (1PC) – 7500 Ft
 • Windows 10 Home + Office 2016 Pro Bundle – 8550 Ft
 • Windows 10 Professional + Office 2016 Pro Plus Bundle – 8800 Ft

 • A legújabb home office számítógép rendszer: Windows 10
  A Windows 10 elég régóta az életünk része, ami nem csoda, hiszen az eddigi legjobb Windows operációs rendszerré nőtte ki magát. Ott van nekünk többek között Cortana, a Microsoft virtuális asszisztense, aki hatékonyabbá és egyszerűbbé teheti a munkánkat. Frissítsd most a rendszeredet a lehető legjobb áron. Az SPOFF38 kuponnal 38% kedvezmény jár minden szoftverre.

 • Windows 10 Professional (1PC) – 3100 Ft
 • Windows 10 Home (1PC) – 3600 Ft
 • Windows 10 Pro Professional (2 PC) – 5450 Ft
 • Microsoft Office 365 Professional Plus (1PC) – 5350 Ft

 • Könnyű vásárlás, gyors fizetés
  A Keysworlds kiváló szolgáltatást és dedikált automata rendszert működtet, hogy a vásárlóknak garantálják a 100%-os elégedettséget! A vásárolt szoftver kulcshoz tartozó feloldó kódot egy percen belül megkapjátok emailben. A számotokra legegyszerűbb módon fizethettek, ugyanis PayPal, banki átutalás, hitel- és bankkártyás fizetési lehetőségek közül választhattok, és ha bármilyen problémába ütköztök, akkor a 24/7-es ügyfélszolgálat ([email protected]) szinte azonnal megoldja azt.