Szekeres Viktor

A DIGI az AXN-t is kihajítja a kínálatából

Október végétől az AXN kikerül a DIGI kábelszolgáltató kínálatából, ami egyben azt is jelenti, hogy a DIGI ügyfelei az október elsején induló AXN White-ról és AXN Blackről is lemondhatnak. Cserébe viszont kapnak Viacom-csatornákat.

Érdekes az időzítés, hiszen az AXN október elsején indítja el két új csatornáját, az AXN Blacket és az AXN White-ot, azonban ezek, az anyacsatornával egyetemben október 25-től nem lesznek részei a DIGI kábelcsatorna-kínálatának. Ezzel az AXN olyan csatornák társaságába került, mint a Discovery Channel vagy az MTV, melyeket ugyancsak nem lehet elérni jó ideje a DIGI ügyfeleként.

Egyeseknek azonban üröm lehet az örömben, hogy az AXN helyére két Viacom-csatorna kerül vissza, a Comedy Central, valamint a gyerekeknek szóló Nickelodeon. Előbbi nagy visszatérőnek számít, hiszen három és fél éve került ki a DIGI kínálatából. Utóbbiról annyit kell tudni, hogy nem az "alapcsomagban", hanem a DIGI+-ban fog helyet kapni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ibrik #6
  Na bekövetkezett.
  Először is, én csak a Digi csomagra fizettem elő, nem éri meg a 300Ft-al drágább Digi+ a sportcsatornákért, meg SzuperTV2-ért, amelyeket azelőtt sem néztem, mikor teljes csomagom volt.

  Most AXN helyére berakták a xar SuperTV2-őt (a sima Digi csomagba), a Nickelodeon-t pedig a Digi+-ba...
  Gyereknek talán jó lett volna. Majd túléli... Eddig sem tudott a létezéséről.

  Az igazsághoz hozzátartozik, azért nem izgatom magam a csatorna cserélgetések miatt, mert egy ideje arra szoktam rá, hogy pl. a sorozataimat inkább beszerzem "virágbolti" verzióban és pl. anélkül nézhetem azokat, hogy 5 percenként megszakítanák reklámokkal.

  Amúgy meg a többi szolgáltatónál is rendszeres az "értelmetlen" variálgatás.
  (Dehogy nincs értelme...

  Most nemrég a T-Home-os előfizetők is szívták a fogukat, néhány népszerű csatorna analóg verziójának megszüntetése miatt, amelyeket ezután csak a drágább HD csomagban lehet elérni, másik box-szal, aminek szintén drágább a bérlése.
 • boond #5
  Itt valószínűleg nem az emelés a gond, hanem a saját csatornák indítása, digifilm, digi ez digi az :) És vélhetőleg zavarja a köreiket az axn megújulása...
 • kopasz1979 #4
  Kár hogy csatornákat cserélnek le vagy vesznek ki ahelyett, hogy inkább plusz csatornákat tennének be a meglévőek mellé! Discovery csatorna családot vissza a AXN csatorna családjával együtt (AXN-nek is több csatornája van ugyanúgy mind a Discovery-nek). Néhány száz forintos emelést, az előfizetők biztos kibírnak, ha a kedvenc csatornákat nézni akarják.
 • Etinger #3
  Én továbbra is a Discovery-n vagyok kiakadva... legalább lenne egy nagyobb csomag amibe benne van vagy valami... hihetetlen.
 • zserrbo #2
  Kár az AXN-ért :(
 • Narxis #1
  CC mint vigasz? Eléggé pofátlanul ismételnek mindent, több új sorozat lesz az AXN 2 új csatornáján.