Szekeres Viktor

Jövőre jöhet az új Dexter-tévésorozat

Pár hónapja jelentették be, hogy véget ér a Dexter című krimisorozat, s ezzel egy időben az is kiderült, hogy sokak kedvence testvérszériát kap. Ennek forgatókönyvét már elkezdték írni.

Még mindig nem tudunk konkrétumokat, hogy milyen lesz, illetve kiről szólhat az új, Dexterhez köthető tévésorozat, de most már biztosnak tűnik, hogy az amerikai Showtime csatorna komolyan gondolja az eddig inkább csak ötlet szintjén létező projektet. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a csatorna szerződést kötött a Dexter egyik jelenlegi vezető írójával, Scott Buckkal, hogy kezdjen el dolgozni a spinoffon, melynek forgatókönyve, ha bejön a csatornának, akkor pilotepizódot forgathatnak belőle.

Egyelőre még azt sem tudni, hogy a testvérsorozat miképp kapcsolódna a fő szériához, csak annyi vehető biztosra, hogy a Dextert alakító Michael C. Hall nem szerepelne benne. Egyes találgatások szerint az új sorozatot az egyik mostani Dexter-szereplő köré építenék fel, de ezzel kapcsolatosan minden egyéb információ spoilernek minősülhet, ugyanis nem lehet tudni, hogy ki éri meg a széria végét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #3
    Micsoda egy hulladék cikk lett. Még mindig semmit nem tudni; azt sem tudni; sőt arról sincs info, de tuti, hogy lesz.
  • bmw #2
    Ugy tudom a Dextert alakito szinesz nem akar tobbet ebbol....
  • AZTA #1
    Akkor már miért nem maradnak a jól bevált sorozatnál és rendelnek be a Dexterből még 6 évadot? Forgatókönyvet tudnának írni hozzá még 20 évadra elegendőt is. Szerintem a szereplők se bánnák hogy nem kell új munka után nézni.