Szekeres Viktor

Rettenetes plakát Adam Sandler új komédiájának

Megérkezett a Nagyfiúk 2 első plakátja, melyről rögtön kiderül, hogy az előző epizód egyik főbb szereplője, Rob Schneider nem fog feltűnni a nyáron bemutatásra kerülő komédiában.

Megérkezett Adam Sandler idei nyári komédiájának, a Nagyfiúk 2-nek az első plakátja, és... Nos, a célnak megfelel, de egyébként nem tűnik túl igényes munkának. A cél persze az, hogy hirdesse a komikus új filmjét, mely akár vízválasztó is lehet Sandler karrierjében, hiszen most eldőlhet, hogy érdeklődik-e iránta a közönség.

Adam Sandler ugyanis a tucatnyi 100 milliós sikerfilmet követően a 2011-es Jack és Jill-lel, valamint a 2012-es Apa ég!-gel elég nagyot bukott, s akár az is fenyegetheti őt, hogy Jim Carrey útjára lép. Utóbbi ugyanis tíz éve még a legsikeresebb komikusnak számított, azonban azóta írd és mondd, csak két élőszereplős, felnőtteknek szóló komédiában tűnt fel. (Épp ma kerül bemutatásra Amerikában a The Incredible Burt Wonderstone, melyben mellékszerepet vállalt a visszatérés reményében.)

A Nagyfiúk 2 egyébként július 13-án kerül bemutatásra Amerikában. Az első rész hazájában 162 millió dollár bevételt termelt, Amerikán kívül pedig 109 milliót, s ezzel az Apafej mögött Sandler második legsikeresebb filmjének számít az Államokban.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #10
    @goldmember: elvben előfordulhat, hogy a plakát tántorít el.

    pl. nem tudok semmit a filmről, de meglátom, hogy az összes általam lenézett, divatszínész játszik benne. ekkor eldöntöm, hogy nem nézem meg a filmet. de ettől még nem érezném magam idiótának, pedig a plakát volt az oka a döntésemnek...
  • zetortraktor #9
    Én nem tehetek róla, hogy nem tudod leírni azt, hogy mire gondolsz. Tanuld meg ügyesen kifejezni magad. Látod, most nem azt írtad, amit az előbb.

    Persze az is hülyeség, amit most írsz, mert nincs olyan, aki azért nem néz meg egy filmet, mert béna a plakát. Rohadt sok béna plakát van. Eleve nem értem, hogy honnan jut eszedbe ilyen hülyeség. LOL.
  • goldmember #8
    Látom nem érted, ezért elmondom még egyszer. Ha valaki azért nem néz meg egy filmet, mert fosul néz ki a plakátja az egy IDIÓTA.
  • halaszlo #7
    Nekem az első az egyik kedvenc vígjátékom. Nagyon várom a kettőt, és lesz.om a plakátot.
  • zetortraktor #6
    Így van, ezt mondom én is. A sztorit az előzetesből tudja meg szinte mindenki. A színészeket pedig a plakátról. Persze, hogy ezek alapján választ.
  • Ender Wiggin #5
    "Mi alapján válasszon az ember?"

    kedvenc színészek, a sztori, vagy az alapján, hogy viktor mit ír (durva vagy nagyon durva, esetleg kemény) hasonlók.
  • zetortraktor #4
    Mi alapján válasszon az ember? A plakát és az előzetes alapján. Azokból lehet tudni, hogy ki szerepel a filmben és miről szólhat.

    Ide előzetes sem kell. Látni a plakátról, hogy Adam Sandler film, és hogy idiótaság. Ennyi bőven elég.
  • goldmember #3
    aki plakát alapján választ filmet az egy idóta
  • lordzoltanus #2
    Nemazért de már ha a plakát ennyire egyszerüen összedobott mit várjunk a filmtől? :D
  • RAZOR27 #1
    csak nem adja fel....