Szekeres Viktor

Hatalmas nyeremény a TV2 tavaszi vetélkedőjében

A TV2 két évvel ezelőtt debütált game show-ja, A 40 milliós játszma nemsokára visszatér a képernyőre. A műsor házigazdája az új évadban is Rákóczi Ferenc lesz.

A 40 milliós játszma 2010 végén és 2011 első felében volt látható a TV2-n, azonban a nagy felhajtás és a korrekt nézettség ellenére sem lehet túl sikeresnek nevezni, hiszen zömében alulmaradt a konkurenciával szemben. A játéknak most lesz lehetősége javítani, hiszen hamarosan újabb évaddal jelentkezik a TV2-n.

A műsorba mától a [email protected] email címen jelentkezhetnek azok, akik készen állnak arra, hogy dacolva a pénznyelővel, megnyerjék a főnyereményt, a 40 millió forintot. A műsor házigazdája ezúttal is Rákóczi Ferenc lesz, akit továbbra is Feri keresztnévvel próbál eladni a csatorna. Arról egyelőre még nem szól a fáma, hogy élőben vagy felvételről láthatjuk-e majd az adásokat. (Mint ismeretes, A 40 milliós játszma egyik érdekessége az volt, hogy eleinte élőben láthatta a közönség, mely felettébb szokatlan megoldásnak mondható a műfajban.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!