Szekeres Viktor

Mégis lehet valami Vin Diesel Hannibal-filmtervéből?

Vin Diesel már jó ideje próbálja eladni valamelyik stúdiónak filmtervét Hannibálról, a pun hadvezérről, s most lehet, hogy végre valamelyik gyártót el is kezdte érdekelni.

Vin Diesel Facebookján tett utalást arra, hogy teljesülhet egy gyermekkori álma, melynek megvalósításán már egy évtizede ügyködik. A színész azt írja, hogy ez a bizonyos álom nem más, mint a Hannibal-trilógia, mellyel kapcsolatban az egyik hollywoodi filmstúdió vezetője a napokban azt mondta, hogy szeretné elkészíteni. Persze mindez még nem jelent semmit, ahhoz hogy a filmterv realizálódjon még rengeteg mindennek meg kell valósulnia, de talán elkezdett pislákolni némi fény az alagút végén.

Diesel, aki jövőre a Halálos iramban- és a Riddick-sorozat legújabb epizódjában fog szerepelni, tervei szerint nem csak főszereplője lenne a Hannibal The Conquerornak, hanem ez a projekt jelentené rendezői bemutatkozását is. A nagy kérdés, hogy létezik-e, hogy egy hollywoodi stúdió valóban elkötelezné magát három epizód elkészítése mellett, amikor az efféle filmtervekből sokszor még egyetlen epizódra is sajnálják a pénzt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZUL #2
    hát ez kurvára nem az ember.... te hannibal lecter-ről beszélsz, nem a hadvezérről... tanulj egy kis történelmet, necsak égesd az agyad a monitor előtt...
  • goldmember #1
    Anthony Hopkinsnál nincs jobb hannibál