Szekeres Viktor

Vin Diesel lesz az utolsó boszorkányvadász?

Vin Diesel nemrég forgatta le a Riddicket, míg most a Halálos iramban-sorozat hatodik részén dolgozik. Az ezt követő filmje egy akciódús fantasy lehet, a The Last Witch Hunter.

A The Wrap úgy tudja, hogy a The Last Witch Hunter című filmet gyártó Lionsgate/Summit megkörnyékezte Vin Dieselt, hogy vállalja el projektjük főszerepét. Az értesülés ugyan még semmiképpen sem kezelhető hírként, azonban a film egyik producere, Adam Goldworm retweetelte a The Wrap cikkét, majd még kétszer írt róla sejtelmesen. A napokban minden bizonnyal ki fog derülni, hogy ha valóban folynak tárgyalások, akkor azok mennyire lesznek sikeresek.

A The Last Witch Hunterről egyelőre annyit érdemes tudni, hogy a forgatókönyvet az a Cory Goodman írta, akinek nevéhez eddig mindössze egy film szkriptjei fűződött, A pap - Háború a vámpírok ellen. A rendezést pedig az a Breck Eisner vállalta el, aki 2005-ben a Szaharát, 2010-ben pedig A tébolyultakat jegyezte. A The Last Witch Hunter története cseppet sem meglepő módon egy boszorkányvadászról szólna, mégpedig az utolsóról, aki előtt az a feladat áll, hogy megakadályozza pár boszorkány és boszorkányúr szaporodását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #7
    Dafaq? Talan kezdjuk ott, hogy Riddick nem ember (bar a tavoli osei azok voltak) es maris megdolt a "hiszen az elsőben még nem ismert az emberiség idegen civilizációkat" mondatod.
    Furyans:Furyans are a distinct classification of the Human Race as adapted from Earth to Furya located in the Frigido system, a world now believed to be dead and/or cursed.
    Igaz, ha jol tudom, a kesobb elbukkano osszes civilizacio alapjat az emberiseg kepezi, Elementals (A race of man so moved by the teachings and mathematics of Plato and the Greeks "The beginning is the most important part of the work" that they adopted the five elements of Platonian physics: air, water, fire, earth and quintessence or aether), Necromongers (The necromongers can track their history back to the Brotherhood of Austeres.The Brotherhood of Austeres was a monotheistic and isolationist religion that eventually gave rise to Necroism and thusly the Necromonger Empire.) stb. Kicsit az Alapitvany-ra emlekeztet, ahol a kihajozott es szetszorodott emberiseg mar koszonoviszonyban sincs egymassal, bar alapvetoen hasonlitanak.
  • Bannedusermail #6
    Ez a Riddick ez mi?
    A Pitcblack és a Sötétség krónikájának a folytatása? Az fura volt, hogy az első egy v-hategóriás menekülős horro sci-fi, míg a folytatás egy megaprodukciós úrháborús kalandfilm. Ilyen kontrasztos különbség csak az Alien és Aliens között volt. Ez a harmadik mi lesz? Előzményfilm vagy ott folytatódik, hogy lett egy hatalmas űrflottája lordmajorként? Mondjuk volt ellentmondás a két eddigi rész között, hiszen az elsőben még nem ismert az emberiség idegen civilizációkat, míg a másodikban egy nyüzsgő intergalaktikus világot mutattak be.
  • Zombee #5
    Riddick jöjjön már ki minél hamarabb, a többi nem érdekel. Épp nemrég vettem meg az első részt DVD-n, mindig jó újranézni. Személy szerint a 2. rész is tetszik, remélem hozza a harmadik is ezt a szintet.
  • Tyler1 #4
    xXx forgatás talán jövőre kezdődhet, a Hannibál projekt meg csak egy nyers vázlat Diesel fejében, még egyetlen stúdió sem nyelte be az ötletét.
    Viszont közben jönni fog még a The Machine, meg a F&F6 2. része, kérdés hogy mikor.

    A The Ropes websorozatnak meg készíti a 2. évadát, de ez Európában természetesen nem elérhető
  • IMYke2.0.0.0 #3
    A Hannibál is készül. Még koncept artokat is kaptunk Diesel-től az Arcoskodón.
  • csabipapo #2
    A rendező munkásságát szeretem, A tébolyultak az egyik kedvenc filmem.
  • Seven9 #1
    Riddick kész, a Halálos iramban 6 elkezdve, a The Last Witch Hunter tervbe szedve. Ez mind királyság, de viszont egy ideje nem hallani semmit a Hannibál és a Tripla X 3 filmeket illetően.