Szekeres Viktor

Újabb érdekes vetélkedő indul itthon

Nyered, ha mered címmel a VIASAT3 új kvízműsort indít. A nézők hétfőtől csütörtökig láthatják, ahogy a csapatok saját otthonukban vagy éppen munkahelyükön teszik kockára saját berendezési tárgyaikat.

A VIASAT3 szeptember 10-én indítja el új vetélkedőjét, a Nyered, ha mered című játékot, melynek műsorvezetője Kovács Áron lesz. A forgatóstáb Kovács Áronnal az élen már javában járja az országot, hogy olyan kalandvágyó csapatokat találjanak, akik megunt tárgyaikat tétként ajánlják fel egy értékesebb nyeremény ellenében. A Nyered, ha mered játékosai azonban Magyarországon korábban nem látott kockázatot vállalnak - állítja a VIASAT3.

Ha ugyanis nem sikerül elegendő helyes választ adni a lakásba vagy éppen munkahelyre betoppanó műsorvezető kérdéseire, akkor nem csak az új tárgyat bukják, hanem azt is, amit lecseréltek volna. Az értékes nyereményeket rejtő kék furgon már fodrászatnál, fiúalbérletnél, kocsmánál és tanyánál is megállt, és szerencsére a játékos kedvben nincs hiány, bárhová is érkezik Áron segítőivel, a két marcona szállítóval. A külföldi formátum alapján készült műsor Észak-Amerikától Európán át egészen Ázsiáig számos országban aratott sikert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!