Szekeres Viktor

Harcművész akciósztár a Halálos iramban 6 egyik rosszfiúja

Gyűlnek a szereplők az új Halálos iramban-filmben. Luke Evans és Gina Carano mellett napjaink egyik legmenőbb akciófilmjének sztárja is beszállt a produkcióba.

A Variety információi szerint az egyelőre még hivatalos címmel nem rendelkező Halálos iramban 6 készítői megtalálták filmjük egyik fő rosszfiúját. A szerepre nem mást szerződtettek le, mint Joe Taslimot, aki a The Raid: Redemption című zseniális akciófilm egyik főszereplője volt. Taslim egy Jah nevű csirkefogót fog alakítani, s a szerepben megvillanthatja harcművész tudását is.


A Halálos iramban-széria hatodik részét az utóbbi három epizódot készítő Justin Lin fogja rendezni, s bár a forgatás nemsokára elkezdődik, a történetről továbbra sem szivárgott ki túl sok részlet, így most is szinte csak annyit tudhatunk a filmről, mint tavaly, azaz, hogy Európában fog játszódni. Illetve az is némi információtartalommal bír, hogy egy rafinált rablás lesz a középpontjába, aminek célpontját egy konkurens banda is kinézte magának, de azt már tavaly bejelentették, hogy a sorozat a jövőben inkább az efféle szélakra fog koncentrálni.

A főbb szerepekre visszatér Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Tyrese Gibson és Michelle Rodriguez "újoncként" pedig Taslim mellett Gina Carano és Luke Evans szereplése vehető biztosra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bhalage #5
    5resz nagyon fasza lett, 2szer is megneztuk moziban, ami nem jellemzo :o
  • Jawarider #4
    Tudom elfoglaltak a szereplők , kell előkészület stb. De furi, hogy az 5. rész után bejelentik, hogy azonnal nekiállnak több résznek is, erre most olvasom, hogy még nem is forgatják...

    Mindegy, qrva jó rész volt az uccsó kettő, de pláne at 5. remélem baba lesz a 6. is.(Meg a többi ha igaz, hogy lesznek még részek)
  • Segal #3
    Szerintem is telitalálat volt a The Raid: Redemption szintén ajánlom.
  • IMYke2.0.0.0 #2
    A "The Raid: Redemption" az utóbbi idők egyik legjobb csihi-puhi trashfilmje. Csak ajánlani tudom :)
  • Wittgen #1
    Csinálják csak, az ilyen filmeket, mint az 5. rész nevezem jóféle popcorn-mozinak. Látványos, pörgős, jóféle karakterek, szép nők, akció, kikapcsol és szórakoztat.