Szekeres Viktor

Fekete Özvegy nem lesz benne a Vasember 3-ban, de új lány érkezik

Scarlett Johansson rajongóinak A bosszúállók után egy ideig nélkülözniük kell majd Fekete Özvegy karakterét, hiszen minden forrás megerősítette, hogy nem lesz benne a Vasember 3-ban.

Nem Scarlett Johansson Fekete Özvegye lesz a Robert Downey Jr. által alakított Tony Stark új barátnője a Vasember 3-ban, a színésznő ugyanis elmondta, hogy nem fog szerepelni a filmben. Ez persze nem hirtelen jött dolog, hiszen eleve szóba sem került sem Natasha Romanoff, sem alteregója, a Fekete Özvegy szerepeltetése. Azonban nem marad női főszereplő nélkül Shane Black 2013-ban bemutatásra kerülő képregény-filmje, hiszen Gwyneth Paltrow Pepper Pottsa mellett egy új női főszereplő is fel fog tűnni benne.


Több forrás is arról számolt be, hogy Jessica Chastain fog csatlakozni a Vasemberes szereplőgárdához, bár egyelőre még nincs aláírva a színésznő szerződése. Chastain szerepe szerint egy tudóst alakítana, aki intellektusát tekintve nagyjából Tony Stark megfelelője. Több konkrétum nem ismert a karakterről, de mivel az Extremis történet kerül feldolgozásra a Vasember harmadik részében, ezért esélyes, hogy Dr. Maya Hansenről van szó, aki az Extremis nanotechnológiáért felelős.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • eddy12345 #1
    asd