Szekeres Viktor

Itthon az új törvény miatt nem lesz Batman-előzetes A bosszúállók előtt

Amerikában hiába kapott ugyanolyan korhatárt A bosszúállók és A sötét lovag: Felemelkedés, itthon az új törvény miatt utóbbi előzetese már nem mehet BA, azaz Besorolás Alatt jelzéssel.

Az Origó információi szerint itthon nem lesz látható A bosszúállók kópiái előtt A sötét lovag: Felemelkedés új előzetese, annak köszönhetően, hogy míg előbbi 12-es karikával fut a mozikban, addig utóbbi előzetesen 16-os korhatárral bír. Persze ez nem azt jelenti, hogy más esetben már most is láthatnánk Christopher Nolan új filmjének trailerjét, hiszen azt a tervek szerint Amerikában május negyedikén, A bosszúállók ottani premierje előtt mutatják be - sok más film első előzeteséhez hasonlóan. (Amerikában a két film ugyanolyan korhatárt kapott...)

Ha A sötét lovag: Felemelkedés előzetese valóban csak 16-os karikával jelzett film előtt lesz látható, akkor a már moziban lévő filmek mellett vagy a május harmadikától látható 21 Jump Street - A kopasz osztag vagy az ugyancsak jövő héten bemutatkozó Jason Statham-mozi, A biztonság záloga előtt lehet elcsípni. Persze az elkövetkező hetekben is lesznek 16 éven aluliaknak nem ajánlott premierfilmek, mint az Éjsötét árnyak, A diktátor vagy A holló.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Nem, ennek egy másik balfasz törvény az oka.
  • Csaba007 #5
    9/10. Közel sem tökéletes,de teljesen jól sikerült.
  • gabeei #4
    10/10 nálam.
  • nessboth #3
    10-ből hány pont a Bosszúállók?!
  • Alfa Of NS #2
    Tisztelt Fresh Duke!

    Örülök neki, hogy megnyugodott és így továbbra is teljes erőbedobással vehet részt a magyar nemzet modern kori forradalmában.

    Tisztelettel,
    Orbán Viktor

    UI: Ne felejtse el befizetni a Hozzászólás Adót!
  • Fresh Duke #1
    Én azt hittem, hogy az Előzetes Adó kibocsátása miatt nem lehet majd megnézni, de a cikk megnyugtatott.