Szekeres Viktor

Itthon elindul a Hír-M

A SportM április végétől megújuló műsorkínálattal jelentkezik, a nézők amellett, hogy nyomon követhetik a sporthíreket, dokumentumfilmeket, beszélgetős műsorokat is láthatnak.

Április 27-től átalakul a Chello Central Europe által működtetett SportM csatorna. A leglényegesebb változás, hogy az átalakuló SportM "Hír-M" címmel naponta 10 alkalommal kétóránként 15-15 percben folyamatosan frissülő hírszolgáltatást biztosít nézőinek. Itt a nagyvilág sporthírei mellett a legfontosabb hazai információkról is beszámol a csatorna. "A változások célja markáns, érdekes, informatív, egyben szórakoztató, a többi tematikus sportadótól jól megkülönböztethető tartalommal bíró csatorna létrehozása. A technikai és küzdősportok, a horgászat, a sakk, a cselgáncs, a lovassportok és még számtalan sportág szurkolói találhatják kedvenceiket a megújuló SportM-en" - hangsúlyozta Máté Pál, a Sport Televízió főszerkesztője.


A csatorna portréműsorai az elmúlt évtizedek szinte összes sikeres magyar sportolóját bemutatják, rajtuk kívül számos világsztárral is közelebbi ismeretséget köthetnek a nézők. Ezek mellett például a fogyatékkal élők sportjára, a gyerekek- és az utánpótláskorúak lehetőségeire, valamint a sport gazdasági, egészségügyi és kulturális hátterének bemutatására is nagy hangsúlyt fektetnek a műsorkészítők.

A SportM mindezek mellett két, igazi csemegének számító sorozattal is készül. Az egyik az Egyesült Államokban nagy sikernek örvendő ESPN 30 for 30, amelyben az eredeti szándék szerint 30 alkotó 30 felejthetetlen történetet mesél el a sport világából, de a nagy sikerre való tekintettel még 30 résznél is hosszabb lett a széria. Szerda esténként, 21:30-tól, olyan legendák nagy pillanatait élvezhetjük újra, mint Michael Jordan, Wayne Gretzky, Muhammad Ali vagy Marion Jones. Emellett minden kedden 20:30-tól az Up, close with… portrésorozattal olyan nagyságok életébe pillanthatunk bele, mint Lionel Messi, Roger Federer vagy Michael Phelps.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!