Szekeres Viktor

Looper: itt az időutazós Bruce Willis-scifi teljes előzetese

A Looper nem csak a műfaja miatt várt bemutató, hanem azért is, mert az eddig "100%-os" Rian Johnson rendezi. Az előzetes alapján van arra esély, hogy ez a film is jól sikerüljön.

A Sony Pictures nem csak egy előzetes előzetesével promózta a Looper című időutazós scifi első előzetesének megjelenését, hanem mindjárt hárommal is, de ebből bőven elég volt egyet látni, hiszen a "fő attrakció" premierjére sem kellett sokat várni. Csütörtök óta már elérhető a Looper teljes előzetes, melyből kiderül többek között az is, hogy a looperek többen vannak - ők azok, akik kivégzik a jövőből a múltba visszaküldött embereket, akiket a 30 évvel későbbi maffia valamiért nemkívánatosnak tart.**

Ilyen looper (a magyar elnevezése még nem ismert) lesz Joseph Gordon-Levitt karaktere is, akire egyszer csak az a feladat vár, hogy saját jövőbeli énjével végezzen. Ez természetesen nem jön össze, olykor a profi is meginoghat, azonban az apró baki események végzetesnek tűnő láncolatát indítja be. Az Amerikában szeptember 28-án mozikba kerülő filmben Gordon-Levitt és az említett Bruce Willis mellett a trailer alapján a legnagyobb szerepet Emily Blunt fogja kapni, de Jeff Daniels is megjelenik egy viszonylag fontosnak tűnő szerepben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!