Szekeres Viktor

Új képek A sötét lovag: Felemelkedésből

Rég hallottunk hírt az idei Denevérember-mozifilmről, de most, valamivel több mint negyedévvel a premier előtt végre ismét foglalkoznak vele a filmes lapok.

Az Entertainment Weekly ma bejelentette, hogy Christian Bale Denevérembere és Anne Hathaway Macskanője fogja díszíteni a lap nyári filmekkel foglalkozó számát. A sötét lovag: Felemelkedés két főszereplője természetesen nemcsak a címlapon fog feszíteni, hanem maga a magazin is leközöl pár új hivatalos fényképet Christopher Nolan Amerikában július 20-án bemutatásra kerülő filmjéből. (A többi képet például itt lehet megnézni.)

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A sötét lovag: Felemelkedés már most biztosra vehető, hogy a nyár egyik legsikeresebb filmje lesz, de valószínűsíthető, hogy a legsikeresebb, hiszen az előzmény, A sötét lovag 2008-ban csak Amerikában 533 millió dollárig jutott el a mozikban, s lett ezzel minden idők második legsikeresebb filmje az országban, a Titanic mögött. Azóta persze jött egy Avatar is, de ez nem változtat azon, hogy a második rész rettentő népszerű volt, többek között a Batman: Kezdődik! tetszési fokának köszönhetően. Ha pedig abból indulunk ki, hogy a The Dark Knight-ért is szinte egységesen oda volt a közönség, akkor a 3. rész hatalmas bevételeire nyugodtan mérget lehet venni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #4
    azt hogy nem képesek összehozni egy jó jelmezt.....és had ne mondjam el a véleményemet a véleményedröl
  • zetortraktor #3
    Ez most komoly, hogy neked a Batman ruha láttán perverz gondolataid támadtak? Hadd ne mondjam, ez mit jelent.
  • Merces #2
    eh már megint ilyen buzis denevér ruha.... :C
  • shenmuedc #1
    Nem rossz színésznő Anne , de nem biztos hogy a legjobb választás volt erre a szerepre. Persze kiderülhet az ellenkezője is.