Szekeres Viktor

Itthon nem lesz világpremier az új Batman

A legfanatikusabb Denevérember-rajongóknak minden bizonnyal rossz hír, hogy nem láthatják itthon Amerikával egy időben A sötét lovag: Felemelkedést. Szerencsére azt a pár napot fél lábon is kibírjuk.

Hivatalossá vált a döntés, itthon nem fogjuk Amerikával egy időben hivatalos formában megnézni A sötét lovag: Felemelkedést (The Dark Knight Rises). Míg odakint július 20-án kerül bemutatásra Christiopher Nolan filmje, addig idehaza hat napot várnunk kell a július 26-i bemutatóra. Mindez persze nem okoz akkora sokkot, hiszen a rendező filmjei közül az Eredetet és A sötét lovagot is csak pár nappal az amerikai premiert követően láthattuk csak.

Öröm az ürömben, hogy e lépés ellenére sem fukarkodnak a hazai forgalmazók a világpremierekkel, az eddigi eltelt 3 és fél hónapban már egy tucat filmet láthattunk az amerikaiak előtt, és olyan film is akadt, mellyel hetekkel előztük meg őket. Ez a trend egyébként folytatódni fog, hiszen mi már jövő héten megnézhetjük az Amerikában csak május közepén mozikba kerülő Csatahajót, de A bosszúállók hazai bemutatója is nyolc nappal korábban lesz, mint az amerikai.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sempron07 #8
    Pont ezért volt rendszerváltás!!! :)
  • Pretorian #7
    Oda ne szaladjak. A '80-as években évekkel, de még a '90-es évek közepén-végén is sokszor hónapokkal az amerikai premier után nyitottak itthon a filmek.
  • Jawarider #6
    Le vagyok törve.....
  • nessboth #5
    Igen, emlékszem találgatások mentek a DVD kiadáson, hogy ki lesz Joker hangja.
  • sempron07 #4
    Ez esetben éljen a warez! :D
  • Zombee #3
    A sötét lovag is feliratosan ment, úgy emlékszem.
  • Narxis #2
    De leszinkronizálják!
  • Hornymut #1
    Csak ne szinkronizálják le Csak ne szinkronizálják le Csak ne szinkronizálják le Csak ne szinkronizálják le Csak ne szinkronizálják le Csak ne szinkronizálják le