Szekeres Viktor

Elkészülhet a Hófehérke 2

Lehet, hogy folytatódni fog az idei második Hófehérke-film, a Hófehérke és a vadász, de ehhez előbb sikert kell aratnia az alkotásnak. Mindenesetre a stúdió nyitott a második részre.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Universal Pictures azt tervezi, hogy ha sikeres lesz a nálunk május 31-én, Amerikában viszont egy nappal később bemutatásra kerülő Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman), akkor elkészülhet a folytatása. Mindezt a Universal főnöke, Ron Meyer erősítette meg, aki elmondta, hogy maga a film nem úgy végződik, hogy felkínálja a második rész lehetőségét, azonban úgy gondolják, hogy a Chris Hemsworth által alakított Vadász karakterére további történeteket is lehetne alapozni.


A Rupert Sanders által rendezett kalandfilmben Kristen Stewart alakítja Hófehérkét, míg Charlize Theron a gonosz királynőt, aki meg akarja őt öletni. A film nem tévesztendő össze az idei másik Hófehérke-filmmel, melyet pár hete mutattak be idehaza, s már csak humoros mivolta miatt is inkább családoknak készült. A Hófehér és a vadász nagy szerencséje, hogy Amerikában nem lesz közvetlen vetélytársa, hiszen mindössze a Battlefield America című zenés drámát mutatják be vele párhuzamosan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!