Szekeres Viktor

Ilyenek lesznek a Csatahajó idegen lényei

Nagyon érdekes kisfilm került fel a netre, mely a sokak által várt a pár nap múlva bemutatásra kerülő Csatahajó című scifi idegen lényeivel foglalkozik.

Amerikában május 18-án, de Magyarországon már április 18-án bemutatásra kerül Peter Berg Csatahajó (Battleship) című sokak által várt scifije, melyet a UIP-Duna Film hoz el itthonra, a mozik zömében szinkronizált verzióban. A filmhez készült előzetesekből már jó párat láthattunk, de az IGN nemrég egy olyan videót mutatott be, mely a Csatahajóban a Földet invázióval fenyegető idegen lényekkel, azok dizájnjával, valamint irányításával foglalkozik.


Mint az köztudott és az eredeti címből látszik is, a Csatahajó a Hasbro itthon Torpedó néven ismert társasjátéka alapján készült. A forgatókönyvet Erich Hoeber és Jon Hoeber írta, akiknek a munkáját legutóbb 2010-ben láthattuk a mozikban, hiszen ők feleltek a Bruce Willis-féle képregény-feldolgozás, a RED szkriptjéért is. Azelőtt pedig a Kate Beckinsale főszereplésével készült Vakító fehérségen dolgoztak, valamint az 1998-as Amerikai bérgyilkosnőn.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • birdo #4
    Egy hét és nézem ))
  • macseke #3
    örülök, hogy végre nem 'meztelenül' jönnek az űrlények űrhódítani egy filmben, és bár ettől eltekintve biztos agyatlanság lesz, nekem tetszik, látványos!
  • Seth #2
    Crysis hangulata van
  • Ender Wiggin #1
    Transmorfers Reboot?