Szekeres Viktor

Folytatódik az elmúlt 10 év negyedik legviccesebb komédiája

Amerikában 85 milliós siker volt, a világ többi részén azonban senkit nem érdekelt Will Ferrell 2004-es komédiája, mely most már biztos, hogy folytatódni fog.

Most már biztosra vehető, hogy elkészül A híres Ron Burgundy legendájának folytatása. Will Ferrell 2004-es komédiája, mely eredetiben az Anchorman: The Legend of Ron Burgundy címet viselte meglehetősen sikeres volt és jól sikerült, azonban a tervezett folytatásra elég sokáig nem sikerült annyi pénzt szerezni, hogy a Paramount Pictures is a projekt mellé álljon. Úgy tűnik, mostanra minden akadály elhárult a forgatás elől, s ezt Will Ferrell Ron Burgundy bőrébe bújva jelentette be Conan O'Brien késő esti talkshow-jának egyik adásában.


A második rész forgatókönyvét ismét Ferrell és Adam McKay fogja jegyezni, s utóbbi újfent elvállalja a rendezői teendőket. Arról egyelőre még nincs megállapodás, hogy visszatér-e Steve Carell és Paul Rudd, azonban mindketten szóban elkötelezték magukat, illetve szándékukat fejezték ki a részvételre. Az első rész többi színészének (Christina Applegate, David Koechner, Fred Willard, Fred Armisen, Chris Parnell) részvételéről egyelőre nincs hír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)