Szekeres Viktor

Újabb nyári látványfilm kapott teljes előzetest

Folytatásfilmeké és a 3D-s alkotásoké lesz ismét a nyár, a Step Up 4, melynek nemrég érkezett meg az első, teljes előzetese, pedig mindkét kategóriába beletartozik.

Miközben sokak számára a nyár robbanásokat, lövöldözős és űrhajós filmeket, no meg rengeteg számítógépes animációt jelent, addig akadnak olyan látványfilmek is, melyek másféle vizualitással kápráztatják el a nézőket, mondjuk tehetséges táncosokkal. Igen, a táncfilmes műfajról van szó, nyáron láthatjuk a Streetdance második részét, no meg a Step Up-sorozat negyedik epizódját is, s csak bízhatunk abban, hogy a castingosok nem csak játszani nem tudó táncosokat és táncolni nem tudó színészeket találtak a főbb szerepekre.


Hogy a Step Up Revolution gárdája megfelelő-e, azt a fenti első teljes előzetesből talán el lehet dönteni. (A filmből eddig csak egy rövid, egy perces teaser került fel a netre.) A Scott Speer által rendezett filmben Kathryn McCormick, Ryan Guzman és Stephen Boss fog feltűnni a kiemelt szerepekben. A Step Up Revolution Amerikában július 27-én fog a mozikba kerülni, míg itthon augusztus 30-án láthatjuk, remélhetőleg jobb 3D-ben, mint az előző epizódot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!