Szekeres Viktor

Új előzetes az Emlékmáshoz

A nem teljesen jogtiszta első előzetes után megérkezett a valódi trailer promója az új Emlékmáshoz, melyben Arnold Schwarzenegger helyett Colin Farrell fog fura dolgokat gondolni. Vagy átélni.

A Columbia Pictures is megadta magát a manapság oly divatos "gyártsunk előzetest az előzetesnek"-mozgalomnak, s előrukkolt Az emlékmás (Total Recall) című scifi elő-előzetesável, mely valójában a teljes trailer vasárnapi világpremierjét promózza. Mondhatnánk azt is, hogy ez a fél perces teaser az első videóajánló a filmhez, azonban mindenki emlékezhet a nem is olyan régen Ázsiából kiszivárgott képsorokra.


Ezúttal azonban a forrás teljesen legitim, s pár érdekes snittet már most felfedezhetünk Len Wiseman Amerikában augusztus harmadikán bemutatásra kerülő filmjéből, melynek egyelőre sajnos még nincs hazai premierdátuma. A hivatalos trailer-premierre egyébként az április elsején megrendezésre kerülő Boston Celtics - Miami Heat kosárlabdameccs első félidejében kerül sor, hogy aztán az apple.com kikerüljön egy különleges, bővített változata is az ajánlónak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #3
    Nem fogom a filmet megnézni moziban.
  • Béka Benő #2
    Ez nem az új előzetes.
    Ez csak az előzetes előzetese !
  • NEXUS6 #1
    Na ez már jobban bejön, mint az előző tréler.