Szekeres Viktor

Bruce Willis tehet keresztbe a 300 folytatásának

Nehéz dolga lesz a nézőknek jövő augusztus elején, hiszen három folytatásfilm között kell választaniuk, melyekből kettő ráadásul képregény-adaptáció lesz.

A Warner Bros. nem tűnik szívbajosnak, hiszen a napokban több 2013-as filmjének premierjét is bejelentette a stúdió, s egyik alkotást sem olyan dátumra pakolták, ahol még nincs komoly konkurencia. A Warner tehát vagy kockáztat és felvállalja az éles versenyt, vagy pedig abban bízik, hogy a többi stúdió ijed be először és mozgatja el saját filmjét a Warner-mozik útjából, mint ahogy az tavaly is történt a Sherlock Holmes 2 és a Mission: Impossible 4 esetében.

A Másnaposok 3 például a Halálos iramban 6. részével lesz kénytelen szembenézni, a Pacific Rim pedig a Nagyfiúk 2-vel, míg a 300 című akciófilm a Hupikék törpikék és a RED második részével. Ez azt is jelenti, hogy a 300: Battle of Artemisia a tervek szerint 2013. augusztus másodikán kerülhet bemutatásra. A folytatásfilmek csatájában mindenképpen a Hupikék törpikék 2 indulhat előnnyel, hiszen a két képregény-adaptációval ellentétben a fiatalabb nézőket fogja megcélozni. A legnehezebb dolga pedig a RED 2-nek lesz, hiszen míg a 300 2007-ben világszerte 456, a Hupikék törpikék pedig 563 millió dollár bevételt szedett össze, addig a RED első része "csak" 200 milliót, bár való igaz, hogy már ez is nagy teljesítménynek számított.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #3
    Ez nem lesz nehéz választás. A Másnaposok egy csalódás volt nekem, a 2. részt már meg sem néztem, viszont a Halálos iramban egy jóféle popcornmozi, tehnát arra megyek.
    A nagyfiúk egy kellemes "családi" film volt, szigorúan otthon néző, ha már nincs más, a Del Toro filmeket meg bírom, főleg ez még sf is lesz.
    A 300 és a RED folytatása szintén moziban megnézendő számomra, oltári jó filmek voltak az első részek, a Smurfs meg felejtős, akárcsak a többi ilyen gagyiság (pl Alvin), de a gyerekek gondolom komálják.

    Úgyhogy a szememben nem ütik egymást a filmek, csak szelektálni kell.
  • Jawarider #2
    "Nehéz dolga lesz a nézőknek jövő augusztus elején, hiszen három folytatásfilm között kell választaniuk" - miért, egy időben egyszerre mennek moziban ???
  • Yutani #1
    Hát az a RED nem volt egy nagy durranás. Miről is szólt...? xD