Szekeres Viktor

Itt a Csillagközi invázió: Invázió előzetese

Természetesen még nincs magyar címe a Csillagközi invázió legújabb részének, mindössze a negyedik epizód alcíme cseng egybe fura módon a hazai elnevezéssel.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Hollywood elkezdte tervezni a Csillagközi invázió (Starship Troopers) című Paul Verhoeven-film feldolgozását 2014-re, de már idén újabb taggal fog gyarapodni a Robert A. Heinlein regénye alapján készített filmsorozat. Az idén nyáron csak DVD-n és Blu-ray lemezen megjelenő negyedik rész a Starship Troopers: Invasion címet kapta és animált lesz.


A rajongókat már csak azért is érdekelhet ez a film, mert a hírek szerint egyenes folytatása lesz Paul Verhoeven filmjének, vagyis figyelmen kívül fogja hagyni a Csillagközi invázió 2. - A szövetség hőse, valamint a Csillagközi invázió 3 eseményeit. A Shinji Aramaki által rendezett film érdekessége, hogy az eredeti főszereplője, Casper Van Dien az egyik executive producere, s ő lesz Johnny Rico hangja is. Az eredetiből Carl Jenkins karaktere is vissza fog térni, a hangja pedig az első részben őt alakító Neil Patrick Harris lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Amiga #20
    Az lesz a címe, hogy

    Csillagközi invázió: Megszállás

    Csak tippeltem...
  • Merces #19
    álltalában utálom a kistraktor eperohamait , de meg kell hagyni most valahol igaza van nem értem mi ez a fene nagy besértődés és nem az U.I.od a film mondanivalója
  • KopaszIsten #18
    Ó te traktorok zetorja! Ó te őstraktor! Áruld már el mi a film mondanivalója! Régen láttam már a filmet, és nem rémlik annyira a mondanivaló.
    Azért éreztem magam megszólítva, és azért az ironikus bevezető, mert pont leszarom, hogy egy filmnek van-e mondanivalója, és hogy mennyire a valóságtól elrugaszkodott (mint a legtöbb akciófilm). Én szórakozni ülök be egy filmre, nem bölcsességet magamra szedni. Utóbbira ott az élet. Én kikapcsolódni akarok, és csak 1 dolog érdekel: hogy film közben jól szórakozok-e. Ha igen, akkor semmi más nem érdekel. Ha pedig nem, akkor lehet annak a filmnek kurva jó mondanivalója... Művész filmet nézzen az, akinek bejön.
    Pl. az Avatárnak átjött a mondanivalója, és\de nem azért tetszett, hanem a gyönyörű látványért, és a lélegzetelállító sztoriért.

    És végül a lényeg. Amiért tollat (billentyűzetet) ragadtam. Ha bölcs lennél, és nem egy beképzelt majom, aki lefikázza a többieket, akkor megtanultál volna szerénynek is lenni, és nem leugatni másokat. Amiket és ahogy írsz, attól nem hogy több, de sokkal kevesebb leszel, és vedd figyelembe, hogy van aki szórakozni ül be egy filmre, és nem a mondanivalót keresi...

    Uff én beszéltem.

    Ui: Ha a CSI mondanivalója az, hogy szart sem ér az emberélet, és beküldik a halálba őket megdögleni, akkor az átjött, de nem ez a lényeg egy filmben, hanem hogy jól szórakozz. (Emellett még az összefogást tudom megemlíteni az ellenség ellen. Mondom jópár éve láttam már a filmet.) A művészfilmek szólnak a mondanivalóról, és semmi másról. Na azok dög unalmasak is. Igen, számomra. Nem zavar ha más azt szereti, mert mi közöm hozzá, de ne fikázzuk már a másikat kérem!
    Köszönöm a figyelmet!
  • Prof William #17
    Az 1 nagy klasszikus, de a 2-3 valami irtózatos színvonalesést produkált. Kb mintha az Asylium rendezte volna.

    A blőd történeten kívül az sem volt kicsit se gáz hogy a 1998-as film CGI-je kenterbe verte a 2010-es Csillagközi : maraduer -effektjeit.
  • NEXUS6 #16
    Ha ez igaz lenne, akkor csak fingós böfögős filmvígjátékok lennének.
    Azokat mindenki érti.

    Ha egy filmnek nem jön át a mondanivalója azt akkor te még is honnan tudod?


    Amúgy, ha a ST direktebb lett volna, akkor valszeg nem jelenik meg, mert nem lett volna "politikailag korrekt".
    A Bombák földjén pl. 2010-ban 6 Oszkárt kapott. 5 évvel korábban viszont karóba húzták volna a rendezőnőjét érte.
  • NovaTerra #15
    Azért ez így nem igaz. Jelen filmnél pedig főleg nem az. Elég szép görbe tükör. Ráadásul ma talán aktuálisabb, mint amikor készült.
  • Utokverek #14
    Valamiért nem érzem a intróból, hogy rohannom kellene besorozásra a gonosz bogarak terjeszkedését megfékezni...
    Kicsit hiányzik a propaganda, helyette van CGI.
  • zetortraktor #13
    Annyiban a rendezőt jellemzi, hogy nem nézi hülyének a nézőt és nem magyaráz el mindent, nem ismétel el mindent százszor, nem rágja a szádba. Egyébként, ha valaki nem ért meg valamit és más megérti, akkor előbbiben van a hiba.

    De épp ezért írtam, hogy a nézők többsége megértette. IQharcosok mindig vannak, akik ilyen rém egyszerű dolgokat sem fognak fel. A CsI baromira nem volt kódolt, nehezen megérthető film.
  • Vereshegyi #12
    Az hogy a filmnek ez lett a címe, azt még megemésztené az ember, de sajna a könyvet is csak a film után adták ki magyarul még azon is rajta maradt, és ez már tényleg megbocsáthatatlan.

    Egyébként plusz pont hogy megint tettek egy lépést a könyvbeli alakok felé. Bár sajnos a Verhoven film örököseként nehéz lesz elérni a ME 2,5 méteres acél gorilláit. De legalább már valami lightos exo-skeletonban harcolnak.
  • Alfa Of NS #11
    Ha egy filmnek nem jön át a mondanivalója, akkor az elsősorban a rendezőt jellemzi, nem a nézőket.