Szekeres Viktor

Érkezik a Reszkessetek, betörők! 5

Három mozis és egy tévés rész után ismét reszkethetnek a betörők, ugyanis karácsonykor bemutatásra kerül az ötödik Home Alone-film, mely ezúttal is elkerüli a multiplexeket.

Az ABC Family bejelentette, hogy elkészíti a Reszkessetek betörők-sorozat ötödik epizódját, hogy azt karácsonykor be is mutassák. A produkció tehát kizárólag tévés premierre készülne, ezúttal Christian Martyn alakítani az otthon hagyott nyolc éves Finnt, akinek azt a házat kell megvédenie, melyet 3 betörő (Malcolm McDowell, Debi Mazar, Eddie Steeples) nézett ki. A Home Alone 5: Alone in the Dark címre hallgató filmet az a Peter Hewitt rendezi, aki sok mozis és DVD-s bukás (Garfield, Szupersuli, Műkedvelő műkincsrablók) után váltott platformot.

A Reszkessetek betörők-filmek sora 1990-ben indult: a Macaulay Culkin főszereplésével, alig 18 millió dollárból készült film Amerikában 286, a világ többi részén pedig 191 millió dollár bevételt hozva lett gigantikus siker. A második részt 1992-ben már kevesebben látták, de még így is jó volt összesen 360 millió dollárra. Az 1997-es harmadik epizódban már Alex D. Linz szerepelt (és a 13 éves Scarlett Johansson), s Amerikában mindössze 31 millió dollárért vásároltak rá jegyet, így nem csoda, hogy a negyedik epizód már csak tévéfilmként volt látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    És mindezt egy olyan mondattal teszed szóvá, amiben 3 helyesírási hiba van?
  • fergusonpapa #4
    nem igaz hogy a kis sárc nevét nem birtátok helyesen leírni..
  • sempron07 #3
    Igen... 1-2 örök klasszikus, a 3-ban voltak jó ötletek, a 4. már nagyon erőltetett volt, bár az is elment egyestésnek.
  • hawkie22 #2
    Az 1-2. nagyon jól megkonstruált kis filmecske volt, a 3. az egyestésnek jó volt, a 4. meg nem is tudom, milyen, megnéztem a szereposztást, de a filmhez nem volt merszem. :)
  • NEXUS6 #1
    Nem mondjátok, hogy volt 2-4-ig is!?