Szekeres Viktor

Véget vetettek 2012 legjobb újoncsorozatának

2012 egyik legjobb újonc tévésorozata egyértelműen az HBO lóversenyes szériája, a Befutó volt. Azonban hiába kérte be korábban a csatorna a második évadot is a Befutóból, tegnap véget vetett a sorozatnak.

Az HBO úgy döntött, hogy végleg felfüggeszti Befutó (Luck) című sorozatának második évados munkálatait, s ezzel véget vet a sorozatnak. A csatorna döntését azt követően hozta, hogy a napokban, a 2. szezon 2. epizódjának forgatása helyszínen egy ló olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy el kellett altatni. Az eset nem forgatás közben történt, de mivel a most harmadjára pusztult el egy állat a munkálatok helyszínén, ezért az HBO a készítőkkel egyetértésben úgy döntött, hogy nem folytatja tovább a sorozatot.


A sorozat egyébként hiába rendelkezett olyan főszereplővel, mint Dustin Hoffman, nem számított különösebben sikeresnek, hiszen hétről-hétre 5-600 ezres nézettséget produkált a vasárnap esti sugárzás. Azonban az HBO a gyenge eredmény ellenére, a minőségre is hivatkozva már a premiert követően berendelte a 2. évadot, melynek munkálatait most szakították félbe. Az elkészült második évados anyag így már nem is kerül adásba, ellenben az Amerikában az első szezonból még hátralévő két epizódot természetesen le fogják adni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #4
    tény, rajongó kevés van, de a true grit sikere mutatja, hogy visszaszoktathatóak.

    jelenleg a hell on wheels az egyetlen harcore western, de vannak western hangulatú sorozatok, mint a justified vagy a júniusban induló longmire, plusz most forgatják a ralph lamb-et, ami megint inkább hangulatileg lesz az (a 60-as évek vegasában szól egy seriffről). a getaway még nem tudni mikor indul, de az már a 19. században fog játszódni

    de készül a the rifleman feldolgozása, van egy wyatt earp-terv, egy hangtown nevű projekt és a gunslinger - ha a pilot szót hozzájuk csapod, akkor elvileg a google kidobja a sztorijukat is, de ezekből még nem biztos, hogy lesz valami.
  • DaemoonHunter #3
    legyen inkább 0.00001%. Nem a Deadwood idejére gondoltam, én úgy látom hogy nem rajong annyi ember az igazi! western témáért mint 10-20 évvel ezelőtt.
    Egyébként felkeltetted az érdeklődésem a 6-8 készülőben lévővel. Tudnál említeni 1-2-t belőlük? Már ha ígéretesek.


  • winnie #2
    nem 1%, hanem 0%.

    de hogy a western ne járná? a deadwood idején sem volt ennyi westernsorozat, mint most, ráadásul vagy 6-8 készülőben is van. jelenleg a western a trend.
  • DaemoonHunter #1
    Inkább a Deadwood ot kéne befejezni, legalább két darab másfél órás részt csinálnának. Bár erre kb 1% az esély ráadásul a western már nem járja manapság :/