Szekeres Viktor

Két nagyszabású scifit is bejelentettek

Hiába nem volt vevő az amerikai közönség a John Carterre, a Disney szerencsére nem áll le a scifikkel, a héten például egy újabb projekt kezdetét jelentették be.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Walt Disney Pictures Paladin címmel egy új scifit kezdett el előkészíteni. A tervezett film történetét az a Max Borentstein írja, aki nemrég a Joseph Delaney regénysorozatának első kötetét, A szellem inasát feldolgozó The Seventh Son című film szkriptjét készítette el. A Paladinról sajnos részleteket nem lehet tudni, csak annyit, hogy a kalandfilmes aspektus kerül a központba.

A Variety úgy tudja, hogy a GK Films, valamint Tobey Maguire produkciós cége, a Material Pictures is scifit tervez készíteni, ráadásul mindezt egy nemsokára megjelenő regény, Rick Yancey The 5th Wave-je alapján tennék. Yancey scifijét trilógiának tervezi, a történet pedig egy tinilányról szól, aki testvérét keresi, miközben egy földönkívüli invázió zajlik. E keresésben társa is akad, azonban róla nem tudni, hogy ember-e vagy az idegenek beépített ügynöke.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #5
    Ja, pl ha valaki odaköltözik a főszereplő szomszédságába - mondjuk Bulgáriából - attól az még idegen lesz, de mégsem sf, csak dráma :)
  • Bulics #4
    Szerintem attól hogy idegenek vannak vmiben, az még nem scifi....
  • Zombee #3
    Mindkettő gagyinak tűnik.
  • Inquisitor #2
    Érdekes, nekem az jutott eszembe az író elolvasot pár P.K.D. könyvet és most abból okoskodik. :D
    Így konkrétan beugrott az Időugrás a Marson.
  • morden #1
    tudom hogy előzetes tervek alapján pláne ha az sg.hu hozza le nem illik fikázni, de a 2. film története nem egy AAA+ filmet vetít előre.