Szekeres Viktor

Újabb rekordot döntött a Pro4 a Bajnokok Ligájával

Kedd este rekordnézettséget hozott a labdarúgó Bajnokok Ligája két mérkőzése a PRO4-nek. Az Arsenal-Milan összecsapás a csatorna eddigi legnézettebb műsora lett.

A PRO4 eddigi legnézettebb műsora lett a kedden élőben közvetített, Arsenal-Milan Bajnokok Ligája-mérkőzés, ez azt jelenti, hogy a csatornát 2011-es indulása óta a teljes lakosság körében ennyien még sosem nézték. Mindez azt jelenti, hogy több mint 124 ezren követték figyelemmel a találkozót. Szintén ez a mérkőzés lett a 18-49 éves (AMR% 1,6), valamint a 18-49 éves férfi lakosság (AMR% 2,4) körében a csatorna idei legnézettebb műsora, amit csak a tavaly szeptemberi Barcelona-Milan mérkőzés tudott felülmúlni.

A második, szintén kiemelkedően sikeres Benfica-Zenit mérkőzéssel együtt a csatorna minden eddiginél nagyobb napi átlagnézettséget ért el, s kedden a fiatal férfiaknál a harmadik legnépszerűbb csatorna volt a PRO4: a 15-34 éves férfiak körében a mérkőzés adásideje alatt közvetlenül a két piacvezető kereskedelmi csatorna mögött végzett. (SHR% 9,06)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Épp ez a baj. 700 ezren néznék, ami nem éri meg egy országos csatornának. Viszont így meg jó nagy siker nekik.
  • donceleger #2
    Őszintén szeretném, ha a következő szezont már nem a tévékettő birtokolná. Kerüljön ez is vissza az M1-re, és akkor nem csak hogy többen láthatnák a mérkőzéseket, de még HD adás is lenne.
  • yossarian14 #1
    Csak ötször ennyien nézték volna, ha egy fogható csatornán lenne...