Szekeres Viktor

Márciusban indul Vágó István új vetélkedője

Vágó István végül nem vállalta a Legyen Ön Is Milliomos rebootjának műsorvezetését, inkább saját ötletét valósította meg a Story 4-en, melyet március végén mi is megnézhetünk.

Március 26-tól minden hétköznap 20:00-tól lesz látható az átVágó a STORY4-en - Vágó Istvánnal. A műsorvezető elmondása szerint az átVágó egy klasszikus műveltségi vetélkedő lesz, modern tálalással, izgalommal és hatalmas nyereményalappal - elsősorban tudás alapú kérdésekkel.

Az átVágó három fejezetből álló játék, az elején villámkérdésekkel. A második játékrészben, ahol már csak ketten vannak az eredeti háromból, szintén villámkérdésekre válaszolnak, ám a kérdések között egy felderítendő kapcsolatot is meg kell oldani. Aki az összefüggést elsőként felismeri, az megy a harmadik fordulóba, ahol már idő és mód is van arra, hogy egy-egy kérdéssel behatóbban foglalkozzanak. Ráadásul a harmadik forduló a műsor igazi "átvágó" része, hiszen itt a döntőbe jutott játékosnak maximum 8 állítással kapcsolatban kell állást foglalnia, hogy azok igazak-e vagy sem. Álláspontját a rendelkezésére álló pénzösszeg erejéig támogathatja meg. Ha jól dönt, a feltett pénzt megnyeri, ha rosszul, elveszti. Közben egyszer passzolhat, de ha rosszul dönt, a játékának vége, és az addig megnyert pénzét hazaviheti. A 8. kérdés végén az így összegyűlt pénz (max. 12,8 millió Ft) a jutalma.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mflex #2
    Nekem is ez jutott a csatornáról az eszembe.
  • xido #1
    Ezzel csak az a bajom,hogy egy ilyen Story4-re az ember max véletlenül kapcsol oda,nem is tudom benne van-e sima csomagokban:)