Szekeres Viktor

Harci robotos scifi készül

Egy elszabadult harci robotról szólna a 20th Century Fox stúdió egyik következő scifije, melynek alapját egy jól sikerült rövidfilm fogja jelenteni.

Az erő krónikája és az Én, a robot című scifik producere, John Davis megvásárolta az Archetype című scifi rövidfilm mozis adaptálásának jogait - az Aaron Sims által rendezett filmet a beillesztett YouTube-videón meg lehet tekinteni. A 20th Century Fox stúdióval szerződésben álló Davis figyelmét azért is keltette fel Sims, mert ő az Aaron Sims Co. vezetője, mely cég olyan filmek vizuális effektusainak előállításában segédkezett, mint a Hadak útján, A majmok bolygója: Lázadás és A Dolog.


A Robert Joy és David Anders főszereplésével forgatott rövidfilm egy két és fél méteres harci robotról, az RL7-esről szól, mely megszökik, miután némi bug következtében olyan emlékek villannak be neki, hogy annak idején emberként élt. A Heat Vision információi szerint a mozifilmet is Sims rendezné, a forgatókönyvet pedig Guy Busick és Ryan Murphy írná. Feltehetően a történet is más lenne, mint a rövidfilmben, hogy az azt megtekintőknek is tartalmazzon újdonságokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #13
    Szerinted? Azt hiszed, hogy csak a cikk alapján írnék ilyesmit?
  • Zocsi #12
    Jó kis látványfilm, a visual-team-nek öröm lehetett/lesz rajta dolgozni, de ebben ki is merül a dolog, legalábbis a fenti vidi alapján. A cikk is taglalja, hogy Davis igencsak vizuál orientált, de a sztori eddig elég gyengének tűnik. A vallatós jelenetből is egyből az Én, a robot-ra asszociáltam még a cikk elolvasása előtt (mikor Spooner beszélget Sonny-val). Ráadásul, ami bosszantó hogy itt sem párosul a parádés megjelenés emészthető földi fizikával. Miért? (letépni egy acélbilincset csak úgy...).
    Meglátjuk, azért várós, de remélem mélyebb lesz, mint a D9 volt anno...
  • Ry0K3N #11
    Végignézted te egyáltalán?
  • anubys1984 #10
    District 9 is így indult. Még akár valami jó is kisülhet belőle.
  • Ender Wiggin #9
    Remélem ebből nem lesz semmi. Az eredeti robotzsarunak nicns szüksége rebootra.
  • wolruf #8
    Már eszükbe jutott korábban:

    Robocop Reboot
  • karcsi #7
    a fazomat hartciropot
  • pokolfiu #6
    vagy a Darkman. anno Liam Neeson-nal szerintem kifejezetten jókis film volt a maga 3 részével, bár ottis mintha hanyatlásnak indultak volna az első rész után...
  • nlght #5
    tényleg kíváncsi vagyok, hogy a sok reboot "megalkotása" között mikor fog vkinek eszébe jutni hollywoodban a robocop franchise felélesztése... gyerekkorom kedvenc filmjei közé tartozott a széria, nálam kb. egy szinten volt a batman és superman szériával
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Nem tudnak már mit kitalálni...