Szekeres Viktor

Baromi jó új előzetes a The Avengers-nek - szinkronosan is

Transformers-szerű akciókkal és pusztítással próbál nézőket csábítani A Bosszúállók legújabb, meglehetősen vadító látványt nyújtó előzetese. Április 26-án sokan lesznek a hazai multiplexekben.

A véglegesnek tűnő plakát után nem sokkal megérkezett A Bosszúállók (The Avengers) legújabb, immáron teljesnek mondható előzetese, mely nem viccel, röviden bemutatja, hogy szedik össze a szuperhősöket, majd akciójelenet-özönnel folytatja - az embernek már-már az az érzése, hogy meg sem kell néznie a filmet, a lényeget látta. A Disney marketingesei jól tudják, hogy mi kell a nézőknek, szinte csak a látvánnyal foglalkoztak, a történet, illetve, hogy ki lesz a nagy ellenség, hogy mi a fő konfliktus, ebben a trailerben csak minimális szerepet kap.


Ezzel kapcsolatban elgondolkodtató legutóbbi szavazásunk végeredménye, mely alapján úgy tűnik, hogy sokan komolyan gondolják, hogy egy filmben számukra a történet a fontos és nem a látvány - legalábbis a filmek sztori komponense majdnem 80%-kal győzedelmeskedett, ami meglehetősen abszurdnak tűnik. A Bosszúállók esetében legalábbis a "a titkos szervezet összegyűjti a szuperhősöket, hogy megmentse a világot" történet egy cseppet sem tűnik olyannak, ami hallatán beindulna a közönség nyálelválasztása. Lehet, hogy páran maguknak sem merik bevallani, hogy igenis a látvány fontosabb egy-egy filmben, mint az Oscar-díjas történet?


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nikics97 #27
    de kib@szottul várom már!!!!!!!!!
  • Dean Winchester #26
    Szerintem meg élvezni kell a filmet és nem kell keresni ok okozat összefüggést! Miért egy pisztollyal megy a főgonosz ellen? Hát mert a saját részében azzal nyomult. élvezzük a filmet, nem kell gondolkozni csak nézni és kész. Ezen film előtt mondjuk én még megnézem a thort mert ő róla lövésem sincs, hogy mit tud művelni a
    kalapácsával :D háttér info nélkül meg elég érdekes :D
    most egy semleges emberke megnézi a traillert akkor feltehetne egy ilyen idióta kérdést is!
    "ott egy faszi a kalapácsával mit tud kezdeni az idegenek ellen?"
  • zetortraktor #25
    Addig jó, amíg vannak értelmes filmek, persze a rongygenerációnak is kellenek ilyenek, fogyaszd egészséggel. Idővel úgyis kinövöd.
  • billbester #24
    ://nerdbastards.com/wp-content/uploads/2011/09/stanleeavengers.jpg írjatok a kettőspont mellé balra http-t . Ebbőla képből én arra következtetek és az Ultimate Univerzumból, hogy Stan Lee pont beleillik abba, hogy Bucky legyen öregen pont úgy néz ki.Talán túlélte az esést az Amerika Kapitány-os filmbe.
  • prophet88 #23
    szerintem meg az ilyen fekethattyúkkal meg artist-okkat szemetelnek mert lehet valami oscar esélyes ha végignézhetetlen vonaglás az egész. a bosszúállókat aki nemszereti úgysem fogja végignézni engem sem tudnak leültetni egy belmondo film elé se ez van :)
  • wraithLord #22
    Szerintem az ilyen képregény-akcióhős filmekkel csak teleszemetelik a filmkészítést. Az Iron Man (első rész) viszont nagyon tetszett.
    Ha másért nem, Robert Downey Jr. és Samuel L. Jackson miatt (ezt is) meg fogom nézni.

    A másik meg, hogy elég nagy állatság, hogy Loki a főcsúnyafiú a filmben... Ő pont nem rossz karakter...
  • Zombee #21
    Amerika kapitány a saját filmjében a II. világháború alatt élt, az akkori ruhája igazodott a korhoz. De ne felejtsd el, hogy mi lett a film vége. Napjainkban nem hordhatja ugyanazt a ruhát.
  • Zombee #20
    Ezek ilyen sztorik, Szuperhősök, akik a képregényekből másztak át a nagy vászonra. Külön világ. Én amúgy bírom ezeket, kivéve a Sony eddigi Pókember filmjeit, meg a Daredevilt, ha a Marvel vonalat nézzük.
  • jonny1985 #19
    Aki szereti a MARVEL karaktereket, az úgyis megnézi, aki nem, az meg kihagyja. Superman és Batman DCs karakterek, közük sincs a MARVEL-hez.
    A csaj pisztolya meg nem tudni, hogy mit fog lőni sima golyók helyett :D
    Engem igazából csak egy dolog zavar, hogy Amerika Kapitány miért ilyen szar ruhát kapott, amikor a saját filmjében sokkal masszívabban nézett ki.
  • narumon #18
    Azért Rambo nem repkedett, nem sosemvolt sohanemlétező technikával zsibbasztotta az agyat, és nem volt isten sem. Ellenben Rambot még most is bármikor meg lehet nézni, az ilyet meg....
    A kislányos verekedős filmekkel meg az a baj, hogy minimális fizika sincs benne. (Igaz ez már a golyótól hátrarepűlő embereknél is megbukott)