Szekeres Viktor

Mark Wahlberg újabb észak-európai feldolgozásban lenne benne

Mark Wahlberg idei első filmje egy izlandi feldolgozás volt, de a színész nagyon szívesen részt venne a tavalyi legjobb norvég film, a Headhunters amerikai remake-jének elkészítésében is.

Egyre több észak-európai filmet fedez fel magának Hollywood, ráadásul ezen remake-ek általában jól sikerülnek, elég csak A tetovált lányra vagy az Engedj be című horrorra gondolni vagy a The Killing című sorozatra, de az angoloknak sem kell szégyenkezniük saját Wallanderjük miatt. A sikeres feldolgozások nagy részében az a közös, hogy a forgatókönyvírók nem csak a filmes alapanyagra támaszkodhatnak, hanem általában egy regényre is. Tavaly a legsikeresebb norvég film, a Headhunters is könyv alapján készült, mégpedig az itthon is ismert Jo Nesbo egyik műve alapján - ennek a történetnek a jogait szerezte meg a Summit Entertainment.


A történet egy bajba kerülő vállalati fejvadászról szól, s ki tudja, lehet, hogy Mark Wahlberg fogja őt alakítani, hiszen a színész új filmjének, az izlandi feldolgozás Csempészeknek (Contraband) sajtótájékoztatóján elmondta, hogy szívesen részt venne a tervezett remake készítésében, főleg mert az eredetinél régóta látott jobb filmet. A kapcsolatot mindenesetre felvette a Summittal, valamint a rendezővel, akinek a személye még nem ismert. A projekttel kapcsolatban egyelőre csak az a biztos, hogy Sacha Gervasi írja a forgatókönyvét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!