Szekeres Viktor

Itthon világpremier lesz a Trónok harca 2. évad

A Trónok harca tízrészes második évadja az első szezonhoz hasonlóan a világpremier részeként érkezik a magyar HBO-ra. A fantasysorozat az amerikai premier másnapján, április 2-án tér vissza a képernyőre.

A George R.R. Martin népszerű, A Tűz és Jég dala című regénysorozatán alapuló, Emmy-díjas és Golden Globe-jelölt Trónok harca április 2-án Magyarországon is visszatér az HBO műsorára, ami azt jelenti, hogy a hazai rajongóknak sem kell sokat várniuk a szériára. A tervek szerint a hétfői vetítések, akárcsak tavaly, magyar feliratosak lesznek, de később a szinkronos változat is megtekinthető lesz, bár azt egyelőre nem tudni, hogy pár napos vagy pár hetes késéssel.

Az HBO nagy sikerű fantasysorozatának második évadja a ciklus második, Királyok csatája című Martin-köteten alapul. A vadonatúj szezonban folytatódik a küzdelem a hatalomért Westeros Hét Királyságában – régi és új szereplőkkel. Újra találkozhatunk Emilia Clarke-kal, Nikolaj Coster-Waldauval, az Emmy- és Golden Globe-díjas Peter Dinklage-dzsel, Michelle Fairleyvel, Lena Headeyvel és Kit Haringtonnal. A jól ismert (és életben hagyott) szereplők mellett újak is csatlakoznak a történethez: Stephen Dillane Stannis Baratheonként látható; a vörös papnő, Melisandre szerepét Carice van Houten játssza; míg Tengerjáró Davost Liam Cunningham alakítja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!