Szekeres Viktor

A PRO4-en is egyre sikeresebb a Bajnokok Ligája

Nem járt rosszul a TV2 a foci eltakarításával, hiszen a jól teljesítő Bajnokok Ligája-meccsek a tíz legnézettebb csatorna közé repítették a PRO4-et, a TV2 Csoport legfiatalabb adóját.

A TV2 tájékoztatása szerint kedden este újra a Bajnokok Ligájáé volt a főszerep a TV2 Csoport férficsatornáján, a PRO4-en: az SSC Napoli - Chelsea FC összecsapását élőben adta a csatorna, míg a második, PFC CSKA Moskva - Real Madrid FC meccset felvételről láthatták a nézők. Az élő mérkőzés ismét hozta az előző heti számokat: a 18-49-es korosztály körében 2,1%-os, a 18-49 éves férfinézők körében 3,5%-os, a fiatalabb korosztályban (18-39 férfinézők) pedig 4,3%-os közönségarányt ért el.

A második mérkőzés alatt szintén kiemelkedő eredmények születtek: a 18-49-es célcsoportban 72%-os nézettségemelkedést hozott a BL, a fiatalabb (18-39 éves) férfiak körében pedig megduplázta nézőinek számát! Emellett a PRO4 tegnap mindkét mérkőzés alatt bekerült a TOP10 csatorna közé: az első mérkőzés ideje alatt a 18-49 évesek körében a tízedik, a férfinézők körében a kilencedik, míg a második mérkőzés ideje alatt a 18-49 éves férfinézők körében a nyolcadik legnépszerűbb csatorna lett a PRO4.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #6
    A meccseket nem hagyják félbe. Nem az egyik félidő van itt, a másik ott. Ha meg nem pakolnák másik csatornára, akkor mindenki a TV2-n röhögne, hogy ilyen idióták, hogy valami szar nézettségű cuccot nem pakolnak el. Így is 2 évet szenvedtek ezzel.

    "Mellesleg ugyanaz lesz mint tavaly, vagyis a döntőt már a TV2 fogja közvetíteni. Ez meg álszenteskedés"

    Te annak örülnél, ha idióták lennének a csatornák? Először az a bajod, hogy aminek kicsi a nézettség, azt nem adják, utána meg az, hogy aminek nagy lenne a nézettsége, leadják? Vagy nem érted az összefüggéseket, vagy nem tudom. Ez nem álszenteskedés, hanem logika. A döntőt sokan néznék, akkor azt miért ne adja a TV2? A nyolcaddöntőt kevesen néznék, akkor azt miért adja?
  • donceleger #5
    Tudod azért úgy lenne normális, ha már belevágtad valamibe a fejszédet, akkor csináld is végig. Azért ez nem szappanopera, amit félbe lehet hagyni ha nem megy, ez egy csöppet nagyobb és színvonalasabb esemény.
    Mellesleg ugyanaz lesz mint tavaly, vagyis a döntőt már a TV2 fogja közvetíteni. Ez meg álszenteskedés. A döntőt már nem merik átengedni a Pro 4-nek! Akkor meg miről beszélünk, hogy nincs nézettsége?
  • winnie #4
    engedélyt kaptak az uefától.

    de nem értem, miért a f*s csatornát szidod, miért nem a f*s nézőket, akik nem nézik? vicces, hogy elvárod, hogy a csatorna olyasmit adjon, amit kevesen néznek és durcás kisgyerekként reklamálsz. így viszont duplán jól járnak, mert a tv2 nézettségét sem húzza le, és egy kis csatornájáét felhúzza.
  • kat10 #3
    rohadjon meg a tv2 én és még pár haver biztos nem fog dijcsomagot váltani, hogy lássa a bl-t kapják be büntetés nuku? nem úgy volt, hogy mindenki által látható csatornán kell a bl-t közvetiteni? remélem ez is úgy jár mint a retek két szánalmas csatorna anno a digit is büntették őket is kellene minden értelmes nemzetközi sport kerüljön vissza az m1-re a két fos csatorna meg menjen a francba
  • winnie #2
    mit nem értesz? a tv2 örül, hogy nem kell cipelnie, mert a bl-t a kutya sem nézi nagy csatornán alig 4-500 ezer nézőt hoz. kis csatornán viszont megvan a 30-60 ezer néző, ott siker lehet.
  • donceleger #1
    Nem véletlen! Nem értem a TV2-őt ebből a szempontból!
    Na mindegy! Idén lejár a szerződés a TV2-vel, a következő szezont remélem már máshol láthatjuk. Pl a Forma 1 után a BL is visszakerülhetne az M1-re. Legalább HD-ban nézhetnénk a BL meccseket, már önmagában ezért is megérné!