Szekeres Viktor

A kondom el van vetve

Nemsokára a magyar HBO bemutatja a 2011/12-es évad egyik legviccesebbnek tartott új sorozatát, melyet magyarul A kondom el van vetve címen kell keresni majd.

Február 27-én mutatja be az HBO egyik új sorozatot a téli-tavaszi kínálatából: a Suburgatory című komédiáról van szó, mely A kondom el van vetve címet kapta a magyar keresztségben. A meglehetősen furcsa cím minden bizonnyal arra utal, hogy a sorozat főhőse, Tessa, aki New York belvárosából a kertvárosba költözik édesapjával, köszönhetően annak, hogy utóbbi egy óvszert talált a szobájában és úgy döntött, hogy kiemeli lányát megszokott környezetéből.


Amerikában az ABC csatorna mutatta be ősszel a sorozatot, s a siker hatalmas volt, még most is 8 millióan nézik hétről-hétre a szériát, ráadásul a nézők zöme a kereskedelmi korcsoportból kerül ki. Ugyan még nem jelentették be hivatalosan a 2. évadot, de a világ nyolcadik csodája lenne, ha nem folytatódna Emily Kapnek komédiája, melynek főszerepében a tavalyi év egyik felfedezettjét, Jane Levyt láthatjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • [HUN]FaTaL #3
    Ha még csak a cím lenne szar, de nagyon rég nem hallottam ilyen fos szinkront.
  • Zombee #2
    Az eredeti cím a tartalommal együtt értelmes értelmes szójáték volt, így logikus, hogy a magyar címadásnak balfasznak kell lennie.
  • kiralysanyi #1
    "A meglehetősen furcsa cím minden bizonnyal arra utal, hogy a sorozat főhőse, Tessa, aki New York belvárosából a kertvárosba költözik édesapjával, köszönhetően annak, hogy utóbbi egy óvszert talált a szobájában és úgy döntött, hogy kiemeli lányát megszokott környezetéből. "

    Szerintem meg inkább arra utal, hogy mindig van néhány idióta, akik szerint vicces, ha totál más egy film/sorozat magyar címe, mint az eredeti. Pedig nem...