Szekeres Viktor

Új Batman-film: Így néznek ki a kisgyerek-kompatibilis Bane-babák

A mozifilmes relikviák gyűjtögetőire már rég aranykor köszöntött, hiszen soha ennyi, filmekhez kapcsolódó terméket nem lehetett kapni. Idén azonban a komoly filmekhez készülő gyerekjátékok is előre fognak törni.

Pár napja már napvilágra kerültek az idősebbeknek szóló Denevéremberes relikviák fotói, most a fiatalabbaknak szóló játékokat is szemügyre vehetjük - hátha valaki óvodás gyermekét vinyl Bane-babával akarja altatni. A Warner Bros. Consumer Products szétküldte a nagyobb filmes lapoknak azon A sötét lovag: Felemelkedéshez gyártott Batman-termékeik fényképeit, melyek kaphatóak lesznek az Amerikában rendezendő játékexpókon. (A többi játékról itt lehet képeket megnézni.)


A játékok zöme Denevérembert, Macskanőt és Bane-t ábrázolja, és a gyártók több korosztályt is célba vettek, hiszen az 5 év körüli gyerekek épp úgy találhatnak kedvükre való Batman- vagy Bane-babát, mint a 8-10 évesek - no meg persze a gyermeklelkű felnőttek is. A Warner Bros. Consumer Products vezetője kiemelte, hogy nem csak a gyerekjátékok kelendőek, hanem mindenféle összegyűjthető, sorozatot alkotó figura. A cég legközelebb a Peter Jackson-féle Hobbit-filmekhez fog kibocsátani rengetegféle babát és akciófigurát.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Béka Benő #4
    Állítólag Justin Bieber ilyeneket dug fel magának ! :D
  • hdo #3
    " ... hátha valaki óvodás gyermekét vinyl Bane-babával akarja altatni."

    Várom a vinyl Croc figurát, vinyl megcsócsált emberi végtagokkal! xD
  • xido #2
    ez nem inkább egy arctámadó?:)
  • Broafka #1
    Bane-nek miért van Sub-Zero maszkja?