Szekeres Viktor

Már idén elkészül a Tintin kalandjai 2

Steven Spielberg elárulta, hogy Peter Jackson, miután végzett a Hobittal, még idén leforgatja a Tintin kalandjai második részét, mely két képregény történetét gyúrná egybe.

A Collider interjút készített az ismert filmrendezővel, Steven Spielberggel, aki két folytatás tervéről is beszélt a lapnak. Egyrészt megerősítette azt, amit már eddig is sejtettünk, hogy a tervezett Jurassic Park 4, bár előkészületben van, de biztos, hogy nem ő lesz a rendezője, másrészt pedig a Peter Jacksonnak leosztott második Tintin-filmről is megnyilvánult, illetve elárulta azt is, hogy miután végez most készített Lincolnnal, szeptemberben nekilát a Robopocalypse-nek.

A Tintin folytatásával kapcsolatban csak annyit árult el Spielberg, hogy miután ő három képregényt dolgozott fel filmjében, addig Peter Jackson "csak" két füzet történetét fogja megfilmesíteni, de az egyelőre titok, hogy mely sztorikat ismerhetik meg azok, akik nem ismerték nyomtatott formában a képregény-karaktert. A második rész forgatókönyve jelenleg is készül, s az előkészületeket követően még idén forgatásra is kerülhet a motion capture-technológia alkalmazásával, hogy a pár hetes felvételeket követően elkezdődhessen a nagyon hosszú utómunka. Az interjú végén Spielberg még megjegyezte, hogy nagyon szívesen rendezné a Tintin kalandjai harmadik részét, mert olyan jó móka volt az első rész forgatása.

A Tintin kalandjai bemutatása óta Amerikában eddig 64, a világ többi részén pedig 269 millió dollár bevételt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    "Persze Amerikában nem ismerték és kicsi is a bevétel"

    A Shreket ismerték a premier előtt? És a Riót? Vagy a Karácsony Artúrt? A legtöbb filmet nem ismerik premier előtt Ez nem kifogás az alacsony bevételre. Éppen ez az, hogy a többi filmmel ellentétben ezt páran még ismerték is.
  • Inquisitor #3
    Sokkal olcsóbb 3D-ben felvenni?
    Amúgy én sem értem, pedig olyat is kérdeztem aki csinálta, hogy ha már élő Színészek játszanak és a díszlet úgy is CGI, akkor miért? Talán így képregényesebb???
    Persze Amerikában nem ismerték és kicsi is a bevétel, örülök, hogy a teljes bevétel azért sikeresnek mondható.
    Még nem láttam a művet, csak részleteket, de YB-n fent van az eredeti rajzfilm verzió, annál azért lényegesen élvezhetőbb darab, míg teszem azt az Axterix-nél ez fordítva volt.
  • xido #2
    én sem értem miért nem merik úgy,sok jól sikerült adaptáció van bátorítónak..
  • bladesoft #1
    Jó volt a TinTin. Sajnálom hogy nem élőszereplős volt.