Szekeres Viktor

A Vasember 3 lehet az egyik legjobb szuperhősfilm

Robert Downey Jr. már elolvasta Shane Black Vasember 3-forgatókönyvét, így talán hihetünk neki, ha azt mondja, hogy a film akár az egyik legjobb szuperhős-mozivá is válhat.

Robert Downey Jr. a minap Brazíliában járt, hogy új filmjét, a Sherlock Holmes: Árnyjátékot promótálja. A vörös szőnyegen több interjút is adott, s ezek közül az egyikben,
Az Amerikában 2013. május harmadikán, nálunk vélhetően egy héttel korábban bemutatásra kerülő Vasember 3-at a Halálos fegyver-filmek és Az utolsó cserkész írója, Shane Black fogja rendezni, akinek ez lesz a második játékfilmje a remekül sikerült, ugyancsak Robert Downey Jr. főszereplésével készült Durr, durr és csók után. A színész a filmmel kapcsolatban elmondta, hogy azt kell szem előtt tartaniuk, amitől az első Vasember olyan jó volt. Az a film pedig a Downey Jr. szerint karaktervezérelt volt és meglehetősen szokatlan, olykor már-már felháborító. "Vagyunk olyan bátrak, hogy higgyünk abban, hogy a közönség valójában igen okos." - fejezte be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Pretorian #10
  Sehogy, nem egy közönségnek szól a két sorozat. A Batman az egyik legsötétebb, legelborultabb, legokosabban megkomponált cb setting, igazából maga Batman karaktere és a jelmezes ugrabugra is sokkal erősebb szimbolisztikát hordoz magában, mint bármelyik másik képregényhős esetében. A két utolsó résznek meg egyik szuperhősös mozi sem ér a nyomába. A harmadik rész valószínűleg erre is rátesz majd pár lapáttal.
 • Garou #9
  Megnéznék egy olyan Vasember részt, ahol lemerülő telepekkel (mondjuk repülni már nem tud) lezuhan valahol Borsodban vagy a Nyírségben.
 • ddt500 #8
  A szuperhősök közül kettő van eltalálva. Az egyik a Vasember. A másik a Rozsomák. Amikor az első X-Men kijött én nem hittem a szememnek. Hugh Jackman-t mint ha erre tenyésztették volna.
 • Szefmester #7
  Thor - istenesen elrontva
  Amerika kapitány - csak amerikaiaknak mindenki másnak felejtős
  Vasember 1 - humoros és illik a figurához
  vasember 2 - humoros de kissé erőltetett
  X-men elsők - hagyjuk.. gyalázat..
  Batman új részei - nagyszerűek, és hűek a karakterhez, világhoz

  Ezek után a képregényfilmekre inkább félve ülök be, már ha beülök...
 • Bhalage #6
  már várom a rebootot
 • hammerjoe #5
  Igazából, mindegyik rém gyenge alkotás. De ez köszönhető annak is, hogy képregény adoptációk. Ami ugye azt vonja maga után, hogy ha már olvastuk, akkor "összeáll egy kép" a fejünkben a szereplőről. Ezt kisebb-nagyobb sikerrel tudják mozivászonra vinni. Tehát, ha nem vág egybe a "kép" a karakterrel, akkor mindenféleképp csalódás. Nagyon ritkán sikerül "élethűen" lemásolni a karaktert. Ezért is nem lesz soha az ilyen típusú filmekből "többestés" film. De persze ez csak az én magányvéleményem! Nem szentírás. Nyugodtan gondolhattok mást is róla.....
 • pokolfiu #4
  a thor az rémgyenge volt, hiába sikeres a kasszáknál. amcsikapi meg kicsit olyan mese... a vasmeber a legjobb képregényhős eddig az új batman után. persze ugye ez az én véleményem...
 • Nailyenugysincs #3
  az amerika kapitányon elaludtam a moziban. bár lehet az is befolyásolta a dolgot h kicsit be voltam szaggatva :D
 • armageddon666 #2
  Vasember azzal a Tony Stark karakterrel (nem tudom képregényben is ilyen-e) pedig elég megnyerő volt szerintem. :) Messze jobb mint a régi pókemberek... Thort még nem láttam, Amerika kapitány meg valahogy nem igazán érdekel. :D
 • tomboy013 #1
  Megnézem azért hogy Batmant hogyan fogja lealázni, számomra az első 2 Vasember rész is felejthető alkotás volt. Tipikusan egyszer nézős popcorn mozi mint az Amerika kapitány, vagy a régi pókemberek, vagy a Thor, de lehetne még sorolni.