Szekeres Viktor

Ilyen lesz a szuperhősök repülőgépe a Bosszúállókban

Egy vázlatrajzon láthatjuk, hogy fog kinézni a Bosszúállók spéci repülőgépe, a Quinjet. Az április végén bemutatásra kerülő filmben a hírek szerint más ismert "kütyük" is szerepet kapnak.

A SpiderMedia.ru jelentette meg először a Bosszúállók (The Avengers) című szuperhősös mozifilmben felbukkanó Quinjet vázlatrajzát. Azt egyelőre azonban még nem tudni, hogy az itthon április 26-án bemutatásra kerülő, Joss Whedon által rendezett moziban a képregényes világ 1969 óta ismert speciális, a Mach 2.1-es sebességet elérni képes repülőgépére olyan sors vár-e. mint a rajzolt füzetekben, ugyanis azokban a Quinjetet gyakran megsemmisült nem sokkal a felbukkanása után.

Klikk
ide!

A Bosszúállókban, mint azt már valószínűleg mindenki tudja, az előző Mavel-filmek zömében feltűnő Nick Fury (Samuel L. Jackson) fog összeállítani egy szuperhős csapatot, melynek többek között tagja lesz Vasember, Hulk, Thor, Amerika kapitány, Solyómszem és Fekete özvegy. A másik oldalon a Thorból ismert Loki fog feltűnni, valamint egy hivatalosan még meg nem nevezett idegen erő. Az imént megnevezett karaktereket már láthattuk saját filmjeikben is, mellettük még a Marvel-adaptációk ugyancsak gyakori vendége, Coulson ügynök, valamint a Thorból Erik Selvig fog feltűnni, új szereplőként pedig Cobie Smulderst üdvözölhetjük. Utóbbi Maria Hill lesz, aki Nick Fury jobb keze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Elemir #2
    idegen erő? Az részletekből számomra az derült ki, hogy az Amerika kapitányban szereplő kockát találták meg. Thor végén van.
  • Waterhorse #1
    Mindamellett a Thor-ban feltűnt Sólyomszem sem az a saját filmjéből ismert karakter. Erről a Maria Hil-ről még sose hallottam a képregényben, de remélem rövidre lesz nyírva a haja.