Szekeres Viktor

James Cameron újabb filmbe szólt bele

Bár az Avatar második és harmadik része miatt nem James Cameron fogja rendezni a Fantasztikus utazás feldolgozását, producerként mindent megtesz, hogy Shawn Levy filmjét jó irányba terelje.

James Cameron a napokban mutatta be a Titanic 3D-s konverzióját a Paramount stúdió képviselőinek, s ezen alkalomból készített vele rövid interjút a Deadline. A lap kérdései ezúttal nem az Avatarra irányultak, hanem a rendező másik projektjére, a Fantasztikus utazásra (Fantastic Voyage). Az 1966-os több Oscar-díjra jelölt, mai szemmel meglehetősen gagyinak ható scifit Cameron az Avatar 2-3 miatt nem tudja megrendezni, de Shawn Levy-nek (Vasököl, Éjszaka a múzeumban) így is tudott adni pár tanácsot.


A Fantasztikus utazás egy csoport tudósról szól, akiket mikroszkopikus méretűre kicsinyítenek egy tengeralattjáróban, s így injekciózzák be őket egy beteg kollégájuk testébe. Cameron elmondta, hogy beszélt a rendezővel és elmondta neki az ötletét, hogy az egész alaphelyzetből egy szerelmi történetet kellene létrehozni, Levy pedig bólintott rá, hiszen a történet egyik fontos aspektusa, hogy a tengeralattjáró egyik utasa az a házassági problémákkal küszködő orvos, aki éppen a beteg férje. Cameron még arról is tájékoztatást adott, hogy a produkció bonyolultsága miatt annak elkezdésének időpontjára a forgatókönyvnek tökéletes állapotban kell lennie, s egyelőre nagyjából a kétharmadánál járnak az előkészítési fázisnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #4
    ...tudod te mekkora 3D potenciál van egy érfalban......
  • Nebojsa #3
    Volt annó a 80-as években egy (remake?) film Martin Short-Meg Ryan-Denis Quaid főszereppel szintúgy ebben a témában. Cameron folyamatosan eredeti ötletekkel bombáz minket.
  • cateran #2
    Nekem is ugy remlik...Ez a Cameron meg tenyleg 1 zseni ilyen eredeti otlettel, hogy epuljon szerelmi szalra a tortenet....
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Én pedig úgy emlékszem, hogy egy magas rangú embert kellett megmentenie a mini űrhajónak, és legénységének - végül a szem könnycsatornáján keresztül távoztak - és nem volt szerelmi szál.