Szekeres Viktor

Nem Star Trek 2 lesz a Star Trek folytatása

Manapság a stúdiók nem szívesen ragasztanak számokat folytatásfilmjeik címének végére, inkább alcímekkel próbálnak operálni. Minden jel arra utal, hogy a Star Trek 2. része esetében is ez lesz a helyzet.

Egyelőre nem sok részletet lehet tudni J.J. Abrams Star Trek-rebootjának második részéről, de az Access Hollywood egy aprócska és viszonylag jelentéktelen infóval mégis megörvendeztette a rajongókat: a második rész címe nem Star Trek 2 lesz - persze amíg nincs meg a hivatalos cím, addig így fogunk utalni a filmre. Érdekesség, hogy az eredeti mozis franchise a hetedik részig használt számokat a mozifilmek megkülönböztetésére, de onnantól kezdve már alcímekkel rendelkeztek a filmet: Kapcsolatfelvétel, Űrlázadás és Nemezis.

A cikk még annyit árul el, hogy a jelenlegi tervek szerint a forgatás már januárban megkezdődne, s akkor végre a Paramount stúdió is kitűzhetné a premier dátumát, mely eredetileg 2012. nyara volt, azonban ezt, a forgatókönyv késlekedése miatt nem sikerölt teljesítenie a készítőknek. A második részre a legtöbb első epizódos szereplő biztos vissza fog térni: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg, John Cho és Anton Yelchin is benne lesz a folytatásban, mint ahogy a rendező (J.J. Abrams) és a forgatókönyvírók (Roberto Orci és Alex Kurtzman) személye sem változik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • COOLancs #12
    "...alig várom, hogy "Kirk" megszopassa" jaj
  • NEXUS6 #11
    "Hé, te fogtad meg a seggem?"
  • fika ferenc #10
    Jézusom, tényleg még mindig itt tartunk 2011ben hogy "buzi-e vagy?"
    - Köcsögök!
  • Inquisitor #9
    Nekem erről Alpa Chino jut eszembe a Trópusi viharból. Igazi macsó, tökös gyerek, ilyen akciófigurákat is játszik mindig, az ő macsó márkája a Sunaszaft energiaital, meg a Dörzsölt-mogyoró csoki ... aztán film 2/3-nál derül ki hogy teljesen buzi. :D
    Na azt a figurát elég sok valós színészről mintázhatták volna, van jó pár kőkemény akciósztár is köztük ugye. Szerintem kibökne valamelyik, hogy homokos kb. semmit nem esne a filmjeinek a nézettsége.

    Különben is, Michael Bully Herbig egy egész sorozatot épített arra az alaptémára, hogy az Enterp ... izé Raumschiff Surprise-on mindenki buzi, a végén még mozifilmet is csinált belőle :D
  • NEXUS6 #8
    Nekem azért volt nagy élmény az új ST mozifilm, mert iszonyat módon ellenszenves volt benne az új Spock, Kirk meg pont ellenkezőleg. Az eredeti sorozatban viszont pont fordítva láttam. Ott Kirk egy macsoskodó üresfejű állat, Spocknak meg legalább volt mindig annyi esze, hogy valamennyire megfékezze.

    Itt viszont Spock kezdett kinek a fasza nagyobb játékot játszani, Kirk meg tök higgadtan legyalogolta.

    Most, hogy tudom ezt a dolgot erről a -ről, még ellenszenvesebb nekem, már emberileg is, és pont ezért alig várom, hogy "Kirk" megszopassa.

  • bmw #7
    Rohadt bu..i, de azert megnezem...
  • KillerBlue #6
    Nem mondtam, hogy ettől kevesebb lett mint ember vagy rosszabb színész. Csak más fórumban már valaki kijelentette, hogy soha többé nem nézi meg a legutóbbi ST filmet emiatt. Azért szerintem is nagyon valószínű, hogy ez nem fog bekavarni de azért kíváncsi vagyok lesz-e valami hatása.
  • M1kka Makka #5
    kit érdekel?tegnap lattam a margin call-ban, zsenialis volt
  • KillerBlue #4
    Kíváncsi vagyok, hogy tényleg hagyják-e Zachary Quinto-t visszatérni Spock szerepében miután nyíltan felvállalta, hogy homoszexuális.
  • Sir Quno Jedi #3
    Igen, kb. addig voltak jók az ST mozifilmek, míg számozták őket, aztán az egész erős hanyatlásnak indult...