Szekeres Viktor

Készül a Metallica 3D mozifilm

Újabb együttes próbálkozik meg a mozis 3D-vel, azonban a Metallica esetében nem lehet azt mondani, hogy ismeretlen terepre tévednének, hiszen a banda már egy 2004-es filmben is főszerepelt.

A Movieweb információi szerint a Metallica együttes el fogja készíteni tervezett 3D-s mozifilmjét. A James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett és Robert Trujill alkotta együttes az Utazás a Föld középpontja felé első és készítés alatt lévő második részének producerével, Charlotte Hugginsszal fogja elkészíteni a filmet. Azt viszont nem lehet tudni, hogy miféle produkcióra kell számítani, lehet akár egy, a Tommy-hoz hasonló, az által ihletett rockopera, dokumentumfilm vagy 3D-s koncertfilm is, no meg persze klasszikus filmes produkció is.


A legvalószínűbb persze a 3D-s kocertfilm, mely műfaj kezd egyre népszerűbbé válni a jó lemezeladásokat produkáló énekesek és együttesek között. A Metallica előtt mindenesetre nem ismeretlen a filmes műfaj, hiszen 2004-ben a Metallica: Some Kind of Monster című dokmentumfilmben már közelebb hozták a nézőket az együtteshez, illetve az azon belül zajló drámákhoz. (A film világszerte összesen 2 millió dollárt bevételt ért el.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bertino #2
    ennyi kurvasok helyesirasi es elirasi hibat ebben a cikkben is... kesz kaosz.
  • bertino #1
    huha.
    metal.