Szekeres Viktor

Ben Affleck rendezi az amerikai Argót

Ben Affleck eddig két elismert filmet tett le az asztalra rendezőként, s nyilvánvalóan a mesterhármas a célja: a Hideg nyomon, valamint A tolvajok városa után az Argo című thrillerrel próbálkozik meg.

A Warner Bros. stúdió kitűzte Ben Affleck következő rendezésének, az Argo című filmnek a premierdátumát. A politikai thriller 2012. szeptember 14-én kerül bemutatásra, ugyanazon a hétvégén, mikor tavaly A tolvajok városa is moziba került. Affleck természetesen főszereplője is lesz saját filmjének, s mellette olyanok fognak feltűnni a jelenleg is forgatott produkcióban, mint Alan Arkin, Bryan Cranston, John Goodman és Kyle Chandler. Az Argo esetében ráadásul a producerek között is akadnak sztárok, hiszen többek között George Clooney felügyeli a munkálatokat.

Az Argo valós történetre épül és egy CIA mentőküldetésről szól, melyet egy scifi-film forgatásának álcájával tudnak véghez vinni. (1979-ben a CIA és a kanadai nagykövetség hat amerikai tudott kicsempészni Teheránból egy kamu filmforgatás segítségével.) Afflecknek ez lesz a harmadik filmje, s eddigi rendezései igencsak bejöttek a közönségnek, hiszen a 2007-es Hideg nyomon 7.8-as, míg a 2010-es A tolvajok városa 7.7-es pontszámmal áll az IMDb-n.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tmk #5
    Ember, tudod hány ország van a földön és azon belül hány film készült? Szerinted ki fogja ezeket mind visszakeresni? Mégis hol gondolod hogy nézzen szét?
  • Aldo Moro #4
    Erre csak annyi tudnék mondani, hogy ha van egy színész, aki újabban rendez is, az nézzen már szét ilyen téren is. Ja, ha valakinek van véleménye, ami eltér az agymosott tömegekétől, az már troll? Már azzal égeti magát a páciens, hogy ilyen divatszavakat használ, aminek ugyan semmi köze az adott témához, de használom, mert trendi. Anyám, borogass!
  • czyi #3
    azért reménykedtem, hogy a magyar Argo-nak lesz ez egy újraforgatása... :)
  • Betonparaszt #2
    Kicsi troll, valószínűleg fingja sincs arról ,hogy már létezik egy azonos című film. Ha meg tudja is, pont nem érdekli.
  • Nethyrrea #1
    jobb filmcímet le se nyúlhatott volna :P