Szekeres Viktor

Az Alkonyat sztárja és Nic Cage is a The Expendables 2-ben?

A hírek szerint Stallonét lenyűgözte az Alkonyat-filmek Jacobjának, Taylor Lautnernek a teljesítménye, így a fiatal színész akár szerepet is kaphat a The Expendables - A feláldozhatók második részében.

A The New York Post értesülései szerint újabb szereplőkkel, akciósztárokkal bővülhet a The Expendables - A feláldozhatók második része, melynek forgatása szeptember közepén kezdődik el Bulgáriában, s a stáb lehet, hogy még Kínában is forgatni fog egy keveset. A lap szerint Taylor Lautner, Christian Slater, Christopher Lambert és Nicolas Cage is benne lesz Slyvester Stallone akciófilmjének folytatásában.


A linkelt cikk szerint a filmet gyártó Lionsgate például kifejezetten elégedett volt az Alkonyat ifjú sztárjának, Taylor Lautnernek a szeptemberben bemutatásra kerülő Elhurcolva (Abduction) című akciófilmben nyújtott teljesítményével, és ezért próbálja őt "benyomni" a filmbe. Szerencséjükre Stallonénak is tetszett az ifjú csillag ügyessége, valamint az, hogy veszélyes, már-már kaszkadőr teljesítményt igénylő jeleneteket is meg tud oldani egyedül. (Korábbi értesülések szerint egyébként még Donnie Yen, valamint John Travolta, Chuck Norris és Jean-Claude Van Damme is fel fog tűnni a The Expendables - A feláldozhatók második részében, azonban a hivatalos információkig mindezeket csak találgatásnak érdemes kezelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Risu Führer #19
    szerintem illuzióromboló lett volna bármelyiküket is megölni az első részben.ők olyan ikonok akik a klasszikussá vált akciófilmjeikben nem haltak meg, viszont megöltek k*rva sok embert, meg megsérülhettek de nem haltak meg.azok a filmek erről szóltak, lehet hogy nem voltak realisztikusak de akkor is alapfilmek.
  • CaptainRumi #18
    Nem is minősítettem őket, elismerem és ismerem a "munkásságukat". Csupán azt akartam megvilágításba helyezni, hogy a technika és a megerőltető kiképzések ellenére ők sem halhatatlanok, mint ahogy a pokolsrác beállítja.

  • [UNQL]Echo #17
    Marmint azokra a kecskepasztorokra gondolsz akik kozul sokan edzodtek a 10 eves Szovjetek elleni haboruban ahol kikepzest es fegyevreket is kaptak?Bizony csunyan megalaztak a Seal-eseket mikozben lelottek a szallitohelikopteruket.Nem akarom az amcsikat vedeni de ez az esemeny nem az o harcteri ertekuket minositi.
  • adampierson #16
    Hogy húzzátok lefele az első részt pedig, szerintem igenis jó volt. Film imádó vagyok, majdnem mindent szeretek, csak a totális hülyeségeket nem, és nekem hatalmas élmény volt Dolph Lungren-t mozivásznon látni. Ahogy Eric Roberts-et is, akit pl a Dark Knight-ban láttam először a vásznon, addig csak DVD-n vagy TV-ben. Hogy a Jet Li Vs Dolph Lungren csemegéről ne is beszéljek. Ilyeneket ma már nem csinálnak, mert mindenhol Potter meg Alkonyat, meg a kibaszott fiatalok. Nekem tetszett, és tuti megnézem a másodikat is. No nem Lautner miatt. Az egy buzi. XD
  • CaptainRumi #15
    Nyilván az MI6-es elhalálozási lista ott van a fiókodban, mivel azért titkosszolgálat, hogy bárki megtudhatja hányan haláloznak el egy küldetés során. Nyilván arról sem hallottál, hogy nem is olyan régen egy osztag Navy Seal-t lőttek szét egy homemade rakétával az afgán kecskepásztorok. A világ legtökösebb fenegyerekeit... Attól, hogy megnézel sok Michael Bay stb. filmet, ne gondold, hogy mindent tudsz a fegyveres erőkről, fiú !

    Soha nem szoktam egyetérteni a kalap úrral, de most bizony beletrafált!
  • RoyalPredator #14
    "Az Alkonyat sztárja és Nic Cage is a The Expendables 2-ben?"

    A Címet is lehetetlen értelmesen fordítani? Viktorka...
  • pokolfiu #13
    mint 20 éve....
  • portable #12
    hogy nézhet ki most Chuck...
  • asdasdasd #11
    Hogy igazán nosztalgikus legyen legalább a négereknek meg kell halniuk.
  • pokolfiu #10
    szerintem egy ilyen osztag attól jó, hoyg nem vérzik el szinte soha... hogy nézne ki, ha egy akció során megfeleződne a létszám? erre nem gondoltál... mondd meg kérlek hány olyan csoportról tudsz, legyen az MI6, S.W.A.T. idegenlégió, Ranger vagy akármelyik, ahol nagy a pusztulat, te gyökér... attól válnának hírheddté, hoyg hullanak? marharépa...

    az a baj hoyg a vaskalapod eltakarja a szemedet, s nem tudsz kinézni alóla...