Szekeres Viktor

Chuck Norris és Van Damme a The Expendables 2-ben

Simon West, a The Expandables - A feláldozhatók 2 rendezője már Szófiában méri fel a terepet, hogy szeptemberben újabb nagy nevekkel kezdhesse a forgatást.

A napokban egy exkluzív interjút jelentetett meg a Novinite.com, a bolgár nemzeti hírügynökség honlapja a bolgár NU Boyana filmstúdió elnök-vezérigazgatójával, David Varoddal. A filmes szakember elmondta, hogy a közeljövőben Bulgária válhat Európa első számú forgatási célpontjává, hiszen náluk forgatták pár éve a Hitman - A bérgyilkost, a nemsokára bemutatásra kerülő Conan, a barbárt, s a tervek szerint Sylvester Stallone is Bulgáriában készítheti el új filmjét, a The Expendables - A feláldozhatók 2. részét.

Az interjú során Varod elmondta, hogy a forgatás szeptember második hetében indul el, olyan színészek részvétele mellett, mint Sylvester Stallone, Jason Statham, John Travolta, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Mickey Rourke és Bruce Willis. A rendező pedig az a Simon West, aki olyan akciófilmeket készített eddig, mint a Con Air - A fegyencjárat, a Lara Croft: Tomb Raider, valamint az idei A mestergyilkos.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • maxy182 #34
    A férfiak egyik heréje nagyobb, mint a másik... Chuck Norrisnak mindkét heréje nagyobb, mint a másik...
  • NEXUS6 #33
    Chuck Norris egyik középiskolai irodalom dolgozatában az volt a kérdés 'Mi a bátorság'. Csillagos ötöst kapott, pedig csak a nevét írta föl a lapra, és mást nem, mert addig mélázott.
  • NEXUS6 #32
    Chuck Norrisnak van a világon a legjobb pókerarca!
    Ez segített neki megnyerni a 84-es póker világbajnokságot egy jollyval, egy treff kettessel, egy kör 7-essel, egy zöld 4-essel az UNO-ból és egy Monopoly-s "Szökés a börtönből" kártyával.
  • pokolfiu #31
    ja, bocs... ezt nem olvastam ki a soraiból.... hoyg ez nemér... :D:D:D
  • Darth Sith #30
    de az hősi halál és megmentett vele egy egész bolygót :D
  • pokolfiu #29
    armageddon, főszereplő.... akarsz még?
  • Rotyoka #28
    Háhá, Bruce Willis vs. Chuck Norris mecset megnéznék :D Bár tuti Bruce nyer, mert egy olyan filmjében se hal meg ahol ő az egyik főszereplő. Mellesleg az egyetlen film ahol meghal, az a Terrorbolygó, de kb szerepel ott 15 percet :D
  • pokolfiu #27
    mondjuk azért a vért, meg nyaklerúgást leszámítva nemsok cgi volt benne... ami robbant az robbant. az egész falu meg főrezidencia csak azért lett felépítve, hoyg lerombolják...

    de nemis értem, akinek nem tetszett az mi a szart durrog itt? minek nézi meg? azért a nemzetközi kritika, meg a bevételek elég árulkodóak a minőséggel kapcsolatban... egy HP rajongó nesokat várjon a filmtől, se kritikája se sokat ér a filmmel kapcsolatban. énsem vesézem ki, hoyg milyen szar filmek az Alkonyat filmekkel karöltve, és még sorolhatnám a mostani "sikeresorozatokat", mert nem asztalom, nem szeretem a témát, szereplőket, történetet. de ettől még a maga síkján, maga célközönségének biztos jó film, és nemzetközileg is elismertek... de MÁS kategória a kettő könyörgöm....
  • zetortraktor #26
    Éppen ez a baj, hogy a film kilóra készül és kiderült, hogy tök mindegy, hogy milyen, csak a nevek miatt megnézi egy csomó ember, akikkel reklámmal mindent meg lehet etetni.
  • pokolfiu #25
    én még bevenném sho kosugi-t a régi vonalasokból...