Szekeres Viktor

Újabb ütős előzetes a Dexter 6. évadhoz

Dexter ezúttal egy templomban morfondírozik el bizonyos kérdéseken, mi pedig azon merenghetünk el az előzetest figyelve, hogy még hányat kell aludnunk, míg képernyőre kerül a hatodik évad.

A Showtime elég híres arról, hogy remek előzeteseket készít sorozataihoz. Sőt, nem is akkor remekelnek, amikor a már meglévő, leforgatott anyagokból kell összeállítaniuk egy montázst, hanem amikor külön, direkt az előzetes kedvéért rögzítenek egy-egy jelenetet. Az elmúlt években a Dexterhez több, emlékezetes promó is készült. Ki tudja, talán a mostani legfrissebbre is emlékezni fogunk pár év múlva.


Egyelőre még nem tudni pontosan, hogy mikor tér vissza a képernyőre mindenki kedvenc sorozatgyilkosa, az azonban biztos, hogy a hatodik évadban ismét csak nem lesz egy nagyformátumú ellenfél, hiszen a készítők más felépítésű történetben gondolkodnak. Ezt a más felépítést fogja megtámogatni a szokás szerint remek vendégszereplői gárda, akik soraiban ott lesz többek között Edward James Olmos, Colin Hanks, Billy Brown, Brea Grant és Mos Def.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #5
    Viszont ha nem jön nagy ellenfél akkor mi lesz benne? Mert már az is kezd uncsi lenni hogy vki gyanakodik rá, esetleg rá is jön a titkára és a végére valahogy meghal... nem?
  • nessboth #4
    2. kicsit lapos volt, 3. nagyon gyenge, 4. ívelt felfelé, 5. fantasztikus volt SPOILER! (Bár több észen keresztül tarthatta volna fogva a csajt) SPOILER OFF!
    Jöhetne amúgy egy Jigsaw szerű ellenfél, vagy amolyan más pszichotrhillerekből elcsent karakter.
  • Brolly28 #3
    király sorozat...
    bár amennyire vártam az 5. évadot annyira nem lett jó szvsz, de voltak benne igencsak hajamat tépő jelenetek, a 6-re kíváncsi leszek
  • Relixo #2
    Talán az egyik legjobb sorozat, bátran merem mondani!

    Itthon persze még az 5. évadot se vették meg/adták le.... nagy kár érte.
  • Atkamon #1
    Nagyon várom!!