Szekeres Viktor

Kőkemény lesz az új Dredd bíró

Újabb kép került nyilvánosságra Karl Urbanról, aki a Dredd bíró főszereplője lesz. A színész arcát elvileg nem sokat fogjuk látni a filmben, amely nem feldolgozása lesz az 1995-ös verziónak.

A Bleeding Coolnak köszönhetően végre jó minőségben is láthatjuk az új Dredd bíró (Judge Dredd) maszkját, s alatta Karl Urbant. Eddig a filmről meglehetősen ritkásan szivárogtak az infók, hiszen pár helyszíni fotón, valamint az első, nem túl jó minőségű dreddes képen kívül nem nagyon láthattunk semmit a produkcióból.

A Pete Travis által rendezett filmben a már említett Urban mellett Olivia Thirlby és Lena Headey kapott még fontosabb szerepet. A film története Mega City-1 utcáin fog játszódni, az Elátkozott Föld posztapokaliptikus világában, s a hírek szerint sokkal jobban fog ragaszkodni a képregényhez, mint a Sylvester Stallone főszereplésével készített, elég bugyutácska és jókorát bukó 1995-ös verzió, mely mondhatni megerőszakolta az eredeti sztorit.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rolika #12
    Nekem tetszett a Stallone-s is, ha van a tévében, általában megnézem.
    Erre is kíváncsi vagyok :-)
  • pokolfiu #11
    Danny Cannon után jobbára tévés témára evezett, s azóta felfuttatta többek között: CSI, CSI: Miami, CSI: NY hoyg csak a legismertebbeket említsem... Jerry Bruckheimer-rel karöltve....
  • Aldo Moro #10
    Mindenben igazad van. Nem tudom tudják-k überelni az előző verziót...
  • Rotyoka #9
    Katalin bírónő menőbb!
  • bonobo #8
    A Stallonés verzió sokkal jobb is lehetett volna, emlékszem nem indult rosszul, de sok mindent nem használtak ki a sztori szempontjából és egy közepes fim lett. Hogy ez milyen lesz az nagy kérdés, de az utóbbi években rengeteg a gyenge film, hiba a nagy dirr-durr beharangozás, remélem ez jobb lesz, de nem fűzök hozzá sok reményt, nem Karl Urban miatt, bár ez a kép is elég gyenge, ha most direkt egy ilyen sejtető képet akartak betenni ahol nem sok minden látszik, az sikerült, ez egy szar kép, plusz úgy néz ki, mint akinek a fején két számmal nagyobb sisak van, plusz a száját úgy próbálja tartani mint az igazi dredd bíró, csak hát ez Stallonénak sikerült, mert neki alapból olyan a szája, Urbantól meg tök erőltetett.
  • Yutani #7
    Nekem anno tetszett. 1-2 éve megint megnéztem, és most is egész jó volt, nagyon jól átjött az akkori sci-fi hangulat, ami azóta is hiányzik a filmekből számomra (Aliens, T1-2, egyéb '80-90-es scifi filmek).

    Talán tudjátok, miről beszélek.
  • galocza #6
    képregényt nem ismer(t)em, csak tudom hogy van, így a régebbi dredd is teljesen élvezhető volt. sőt, a mozi után pár évvel később tvben is elkaptam s újra jól szórakoztam...
  • DjDano #5
    Nekem anno nagyon tetszett a Dredd bíró
  • kalapos01 #4
    Hajlok arra, hogy nem lehetett nagy eresztés. Egyszer láttam még 15 éve, az akkori énemnek simán bejött, de ha azt nézem, hogy mennyi szar bejön egy tininek, akkor meg kéne néznem még egyszer most, hogy véleményt alkossak róla. Azt meg nem fogom, mert annyira nem érdekel, és mert Rob Schneider szerepel benne. (Az is beszédes, hogy a rnedező előtte is, utána is szar filmeket csinált.)
  • jamboox #3
    És milyen jó zenéje volt...